هر آنچه که باید درباره الگوریتم mum گوگل بدانید | ایران لرن
آموزش رایگان دیجیتال مارکتینگ

الگوریتم mum گوگل چیست و چه هدفی را دنبال می‌کند؟

بدون دیدگاه

طی همین چند وقت اخیر، گوگل خیلی باهوش‌تر از همیشه شده است؛ با دخیل کردن هوش مصنوعی در الگوریتم‌های جدید، این موتور جست‌وجو دائماً سعی می‌کند تجربۀ کاربری بهتری را برای جست‌وجوکنندگان رقم بزند. یکی از آخرین آپدیت‌های این موتور جست‌وجو، mum نام دارد و در این مقاله می‌خواهیم ببینیم الگوریتم mum گوگل چیست.

گوگل این روزها مفهوم پیچیده‌ترین کوئری‌ها را هم به‌خوبی می‌فهمد و این پیشرفت را مدیون بهره‌گیری از AI در الگوریتم‌ها و آپدیت‌های جدیدش است.

وظیفۀ اصلی mum همین است؛ یعنی درک پیچیده‌ترین کوئری‌ها و ارائۀ بهترین پاسخ‌های ممکن برای آن‌ها. جلوتر راجع‌به همۀ این‌ها مفصل صحبت خواهیم کرد.

اما اول از همه، بیایید یک آشنایی اولیه با این الگوریتم پیدا کنیم.

الگوریتم mum گوگل چیست؟ مخفف چیست؟

اجازه دهید قبل از اینکه شروع کنیم، شما را به مقالۀ زیر پوست الگوریتم‌های سئو گوگل چه می‌گذرد ارجاع دهیم؛ در آن مقاله، کامل و مفصل راجع‌به چیستی الگوریتم و البته انواع مختلف آن صحبت کرده‌ایم.

Mum مخفف Multitask Unified Model است و یکی از آخرین الگوریتم‌های گوگل این نام را روی خود دارد. این الگوریتم، با بهره‌گیری از AI یا همان هوش مصنوعی، سعی می‌کند نیازهای تازه‌ظهور در رابطه با جست‌وجو در اینترنت را برطرف کند؛ اتفاقی که وضعیت پاسخگویی به درخواست‌های کاربران از قبل هم بهتر کرد.

در سال 2021 بود که یکی از اعضای ارشد گوگل، خبر عرضۀ این مدل جدید هوش مصنوعی را به اطلاع عموم رساند. عرضه‌ای که یکی از بزرگ‌ترین به‌روزرسانی‌های این غول موتورهای جست‌وجو، یعنی گوگل محسوب می‌شود.

الگوریتم mum گوگل چیست؟

هدف والای mum، بهبود حداکثری تجربۀ کاربران، با پاسخ به نیازهای نوظهور در جست‌وجوهای آن‌ها است. نحوۀ طراحی این الگوریتم به‌گونه‌ای است که دیگر نیازی نیست کاربر راجع‌به برخی موضوعات خاص، چندین جست‌وجو انجام دهید تا به جواب مدنظرش برسد!

لازم است این نکته را هم بگوییم که mum در واقع روی زیربنایی که BERT ایجادکرده، بنا شده است. البته که بسیار پیشرفته‌تر از آن است! در ادامۀ مقاله، بخشی را به مقایسۀ بین این دو الگوریتم اختصاص می‌دهیم تا اطلاعات کاملی راجع‌به هر دو به دست آورید.

Mum قابلیت تفسیر انواع فرمت‌های محتوایی مثل عکس، ویدیو و حتی صوت را برای گوگل فراهم می‌کند؛ در نتیجه، این موتور جست‌وجو لزوماً برای فهم موضوع صفحات به متن آن‌ها متکی نخواهد بود و درک مفاهیم برایش راحت‌تر می‌شوند.

در وبلاگ خود گوگل، به نکته‌ای جالب در رابطه با این الگوریتم اشاره شده است؛ آن هم این‌که mum زمانی که پاسخ ساده‌ای در کار نیست، وارد عمل می‌شود و بهترین جواب ممکن را به جست‌وجوکننده نشان می‌دهد.

پس خیلی خلاصه بگوییم: mum با کمک هوش مصنوعی، برای کوئری‌های پیچیده، در عرض چند ثانیه اطلاعات دقیق و عمیق ارائه می‌کند.

خب این از تعریف الگوریتم mum گوگل. اگر موافق باشید، در بخش بعدی ببینیم این الگوریتم چه تغییراتی در دنیای جست‌وجو ایجاد کرده است.

الگوریتم mum چه تغییراتی را رقم زده است؟

همان‌طور که بالاتر هم گفتیم، mum با هدف پاسخ‌گویی به کوئری‌های پیچیده طراحی شد؛ در واقع، گوگل سعی داشت فرایند جست‌وجو را برای کاربرانش از همیشه راحت‌تر کند و می‌توان گفت در این زمینه موفق هم شده است!

در این قسمت، می‌خواهیم کمی عمیق شویم و ببینیم mum واقعاً باعث به وجود آمدن چه تغییراتی شده است.

اول از همه اینکه پاسخ‌ها جامع‌تر شدند؛ پاسخ‌های جامعی که کلی اطلاعات ارزشمند پیرامون آن موضوع به‌خصوص، در اختیار کاربر قرار می‌دهند؛ چون mum قابلیت بررسی چندین منبع مختلف و پردازش محتوای آن‌ها را دارد، می‌تواند پاسخ‌های کاملی به کوئری‌های پیچیده بدهد.

مسئلۀ بعدی در رابطه با فهم خیلی بهتر مفاهیم یا به‌قول خارجی‌ها Context است. این اتفاق باعث می‌شود نتایجی که نمایش داده‌ می‌شوند، خیلی بیشتر به نیت کاربر از جست‌وجو ربط داشته باشند. گوگل با کمک mum و در نظر گرفتن مسائلی مثل موقعیت مکانی جست‌وجوکننده، نیت او از جست‌وجو و البته سابقۀ جست‌وجوهای قبلی‌اش، سعی می‌کند لینک مرتبط‌ترین صفحات را به او نمایش دهد.

علاوه‌بر این‌ها، mum امکان ارائۀ ترجمۀ دقیق‌تر زبان‌های مختلف را برای گوگل فراهم کرده است؛ به این ترتیب، دسترسی به اطلاعات زبان‌های دیگر هم با راحتی بیشتری صورت می‌گیرد؛ به ‌عبارتی، موانع زبانی با کمک این الگوریتم از بین رفته‌اند.

همۀ این‌ها را بگذارید کنار صاف کردن مسیر برای انقلاب‌های بعدی در دنیای سرچ! تطبیق‌پذیری mum، آن را به یکی از عاملان پیشرفت‌های آتی موتورهای جست‌وجو تبدیل می‌کند. پیشرفت‌هایی که باعث ارائۀ پاسخ‌های شخصی‌سازی‌‌شده، هوشمند و البته کارآمد به جست‌وجوکننده می‌شوند.

به‌طور کلی، با وجود mum و دیگر الگوریتم‌های مشابه، گوگل فقط قرار نیست لینک‌هایی که به صفحات مختلف هدایت می‌شوند را در پاسخ نشان دهد؛ بلکه قرار است در نقش یک سیستم پیشنهاد‌دهی ظاهر شود که در همان ابتدای SERP پاسخ نیاز کاربر را می‌دهد!

الگوریتم mum چه تغییراتی را رقم زده است؟

گرچه بالاتر راجع‌به هدف اصلی این الگوریتم صحبت کردیم؛ ولی بیایید نگاهی عمیق‌تر به اهداف طراحان آن بیندازیم.

هدف از طراحی چنین الگوریتمی چه بود؟

گوگلT قبلاً طی تحلیلی متوجه شده بود آن دسته از کابران که کوئری‌های پیچیده را در این موتور جست‌وجو سرچ می‌کنند، برای رسیدن به پاسخ مدنظرشان باید به‌طور میانگین روی 8 لینک کلیک کنند! همان‌طور که بالاتر هم گفتیم، هدف اصلی mum رفع نیاز این دسته از کاربران، با ارائۀ پاسخ‌های دقیق و عمیق است؛ بدون این‌که لازم باشد بین آن همه صفحۀ مختلف دنبال جواب پرسششان بگردند.

به لطف این الگوریتم، پاسخ‌دهی گوگل به کوئری‌هایی مشابه انواع زیر، پیشرفت چشمگیر داشته است:

  • کوئری‌های طولانی؛
  • کوئری‌های حاوی چندین عبارت مرتبط؛
  • مقایسه بر اساس کوئری‌های طولانی؛
  • کوئری‌هایی که با توصیف تصاویر نوشته می‌شوند؛

این اهداف و تغییرات ناشی از آن‌ها، به خلق مزیت‌هایی منجر شد که در بخش بعدی راجع‌به آن‌ها صحبت می‌کنیم.

مزایای الگوریتم mum گوگل چیست؟

اغراق نیست اگر بگوییم این الگوریتم باعث رقم خوردن انقلاب‌های گوناگونی در دنیای سرچ اینترنتی شد! همان‌طور که قبل‌تر، الگوریتم‌های پاندا و پنگوئن باعث بالا رفتن کیفیت کل اینترنت شده بودند، mum هم توانست تغییراتی ماندگان و فراموش‌نشدنی از خود به جا بگذارد و البته که این اثرگذاری همچنان ادامه دارد.

پیشنهاد خواندن: برای دو الگوریتم پاندا و پنگوئن، دو مقالۀ الگوریتم پنگوئن گوگل و الگوریتم پاندای گوگل چیست را داریم. برای آشنایی بیشتر با آن دو، می‌توانید مقالاتشان را بخوانید.

بالاتر هم گفتیم که این به‌روزرسانی از گوگل، تلاش می‌کند تجربۀ کاربران از جست‌وجو را به مرحله‌ای دیگر ببرد و به ‌آن‌ها کمک کند در جواب کوئری‌های پیچیده، پاسخ‌هایی حاوی اطلاعات کامل و دقیق دریافت کنند.

در واقع، mum سعی می‌کند فکر جست‌وجوکننده را بخواند و بعد از ترکیب نتیجه با نیت کاربر از جست‌وجو یا همان Search Intent، بهترین و مرتبط‌ترین نتایج را به او نشان دهد.

خلاصه که mum کلی مزیت دارد و در این بخش می‌خواهیم برخی از مهم‌ترین آن‌ها را خدمت شما معرفی کنیم. برویم سراغ اولین و احتمالاً مهم‌ترین مزیت این الگوریتم تازه‌وارد.

از بین بردن موانع زبانی

بعد از mum، گوگل برای پاسخ دادن به پرسش‌های کاربران، دیگر محدود به زبان جست‌وجوکننده نخواهد بود. اجازه دهید مثال بزنیم.

فرض کنید کاربری ژاپنی راجع‌به زعفران دنبال اطلاعات می‌گردد؛ خب به احتمال زیاد، منابع فارسی اطلاعات معتبرتر و دسته‌اولی در رابطه با این مادۀ غذایی خاص دارند و شاید بتوان به قطعیت گفت در منابع ژاپنی هیچ اطلاعاتی در این رابطه دیده نمی‌‌شود.

خب کاربر ژاپنی سؤال را به زبان ژاپنی مطرح کرده است؛ منتهی به لطف قابلیت‌های mum، گوگل فقط در منابع ژاپنی‌زبان دنبال جواب نمی‌گردد! بلکه منابع مربوط به تمام زبان‌ها را جست‌وجو می‌کند و در نهایت بهترین پاسخ ممکن را به جست‌وجو کنندۀ شرقی داستان ما نشان می‌دهد.

این را هم بگوییم که این مدل هوش مصنوعی با 75 زبان زندۀ دنیا تمرین داده شده است.

مزایای الگوریتم mum گوگل چیست؟

فهم و درک انواع فرمت‌های محتوایی

بالاتر هم اشاره‌ای مختصر به این مزیت داشتیم. الگوریتم mum این امکان را برای غول شرکت‌های فناوری فراهم می‌کند تا اطلاعات موجود در محتواهای ویدیویی، عکس‌ها و حتی محتوای صوتی را پردازش کند؛ همۀ این‌ها، در کنار پردازش اطلاعات متن که از قدیم جزو توانایی‌های این موتور جست‌وجو بوده است، باعث می‌شوند پاسخ‌های کارآمدتری برای کوئری‌های جست‌وجوشده توسط کاربر ارائه شوند.

به این قابلیت، اصطلاحاً Multimodal می‌گویند. به بیان ساده، منظور این است که mum می‌تواند انواع مختلف فرمت‌های محتوایی را تفسیر کند.

به این ترتیب، حتی اگر سؤالتان خیلی نامفهوم باشد و پاسخش را فقط بتوان در یک عکس با نوشتۀ هندی پیدا کرد، گوگل این کار را برایتان انجام می‌دهد تا تجربۀ کاربری خارق‌العاده‌ای را تجربه کنید.

بهره‌گیری از هوش مصنوعی برای ارائۀ پاسخ به کاربرها

تا چندی پیش، موتورهای جست‌وجو بر فرایند تولید محتوا تمرکز داشتند؛ تمرکزی که بر کلمات کلیدی، نیت کاربر از جست‌وجو، عبارات استفاده‌شده در کوئری و فاکتورهایی از این دست اتکا داشت.

اما بعد از mum و به‌طور کلی‌تر، استفاده از هوش مصنوعی در عمکلرد گوگل، نحوۀ نمایش سایت‌ها در صفحۀ نتایج هم با تغییراتی مواجه شد؛ همان‌طور که انتظار می‌رفت، با هوشمندتر شدن کل سیستم، وب‌سایت‌های بی‌ربط حذف شدند؛ همچنین، اقدامات مهمی برای حذف تأثیر انواع مختلف تعصب یا bias بر نتایج صورت گرفت.

حالا بیشتر تمرکز روی خوب بودن تجربۀ کاربری، کیفیت محتوا، در دسترس بودن سایت، مسائل مربوط به بهینه‌سازی سایت و البته نیت کاربر از جست‌وجو است؛ بنابراین، دیگر صرف استفاده از کلمات کلیدی صفحاتتان را به نتایج برتر نخواهد رساند؛ قضیه فراتر از این‌ها است و باید سعی کنید به بهترین شکل ممکن و البته بهتر از باقی رقبا، پاسخ پرسش‌های کاربر را بدهید و نیاز او را برطرف کنید.

از آنجایی که مهم‌ترین اولویت mum تجربۀ کاربری است، بسیاری از سایت‌ها به اجبار باید تغییر شکلی اساسی به تمام محتواهای موجود بدهند و حداقل آن‌ها را مولتی‌مدیا کنند؛ یعنی از فرمت‌های مختلف محتوایی در هر صفحه نهایت استفاده را ببرند.

قبل از این‌که جلوتر برویم، اجازه دهید یک‌بار طرز کار این الگوریتم را هم بررسی کنیم.

الگوریتم mum چگونه کار می‌کند؟

باز هم یادآور می‌شویم که mum قدرتش را از هوش مصنوعی می‌گیرد؛ اگر بخواهیم دقیق‌تر به ماجرا نگاه کنیم، باید بگوییم این الگوریتم با کمک NLP یا Natural Language Processing، سعی می‌کند به کوئری‌های پیچیده و مبهم، با تفسیر انواع مختلف فرمت‌های محتوایی، پاسخی مناسب بدهد.

همان‌طور که گفتیم، mum علاوه‌بر متن، می‌تواند از ویدیو، عکس و حتی صوت اطلاعات استخراج کند. این درک بالایی که به‌ لطف mum حاصل شده است، به گوگل کمک می‌کند تا پاسخ‌هایی دقیق برای کوئری‌های مبهم کاربرها فراهم کند.

Mum از فریمورکی با نام T5 بهره می‌برد که هزار برابر قوی‌تر از BERT است؛ همان‌طور که بالاتر هم گفتیم، برای تمرین دادن آن از 75 زبان استفاده شده است که این موضوع باعث می‌شود برای ارائۀ پاسخ، محدود به زبان جست‌وجوکننده نباشد.

الگوریتم mum چگونه کار می‌کند؟

اجازه دهید با یک مثال، به‌صورت عملی نشان دهیم که چطور این مدل هوش مصنوعی دنیای جست‌وجو را متحول کرده است.

فرض بگیرید قصد سفر به پاریس و مشخصاً بازدید از موزۀ لور را در سر دارید. احتمالاً سؤال‌های متعددی ذهنتان را درگیر کرده باشند. از چطور ویزای فرانسه بگیرم تا این‌که از کجا راهنمای فارسی‌زبان پیدا کنم؟

بالاتر هم گفتیم mum برای پاسخ‌دهی بهتر به پرسش‌های پیچیده طراحی شده است؛ موضوعاتی که به‌طور میانگین برای رسیدن به پاسخ نیازمند 8 بار سرچ کردن هستند.

در این مورد هم mum وارد عمل می‌شود و بعد از فهم نیت شما از جست‌وجو، سعی می‌کند تمام اطلاعات لازم به‌صورت یکجا تقدیمتان کند. بدون اینکه نیاز باشد چندین بار کوئری‌های مختلف را در این موتور جست‌وجو سرچ کنید و اطلاعات را تکه‌تکه جمع کنید، همۀ آن چه لازم است بدانید را یکجا دریافت خواهید کرد.

این هم از چگونگی عملکرد این الگوریتم؛ در بخش بعدی تأثیرات mum بر سئو را بررسی می‌کنیم.

تأثیر mum بر سئو، آیا یک فاکتور رتبه‌بندی است؟

برای درک تأثیر این آپدیت در دنیای سئو، بد نیست نگاهی به زیربنای آن، یعنی BERT داشته باشیم.

می‌دانیم گوگل همواره نهایت تلاشش را می‌کند تا صفحات نتایج یا SERPs در طبیعی‌ترین حالت ممکن باشند و بهترین تجربه را برای کاربران رقم بزنند. تا قبل از الگوریتم BERT، این موتور جست‌وجو از کلمات کلیدی برای فهم نیت کاربر از جست‌وجو استفاده می‌کرد. رویکردی که تا حد زیادی، مغایر اصل مهم گوگل، یعنی طبیعی بودن عمل می‌کرد.

ولی خب BERT بازی را برای همیشه تغییر داد. دیگر صرف استفاده از کلمات کلیدی برای رتبه گرفتن کافی نبود و همان‌طور که بالاتر هم گفتیم، صفحه‌ای که به بهترین شکل نیاز کاربر را برطرف می‌کند و به سؤال او پاسخ می‌دهد، شایستۀ رسیدن به رتبه‌های برتر شناخته می‌شود.

حالا بعد از عرضۀ mum، تأثیر کلمات کلیدی از همیشه کمتر شده است؛ چون گوگل در فهم نیت کاربرها پیشرفت چشمگیری داشته است، دیگر نیازی نیست لزوماً با استفاده از کیورد منظورتان را بفهمانید.

در نهایت، بدون تردید می‌توان گفت mum باعث می‌شود نوشتن محتوا برای کاربر (به‌جای نوشتن برای موتور جست‌وجو) بیشتر از همیشه اهمیت پیدا کند. مسلماً کلمات کلیدی همچنان مهم خواهند ماند؛ متنهی نه به شکلی که قبلاً مهم بودند!

حتی گفته می‌شود ممکن است صفحه‌ای بدون حتی یک بار استفاده از کیوردی مشخص، برای آن رتبه بگیرد؛ چون بهترین پاسخ ممکن را در رابطه با آن داده است.

مثلاً اگر مقاله‌ای راجع‌به تهیۀ کباب تابه‌ای آماده کرده‌اید و هیچ‌جای متن از عبارت آموزش پخت کباب تابه‌ای استفاده نکرده‌اید، همچنان شانس تصاحب جایگاه‌های برتر را دارید. چون بهترین آموزش برای شما است و همچنین، در صفحه از فرمت‌های مختلف محتوایی مثل ویدیو و عکس در کنار کلمات بهره برده‌اید.

حالا با این اوصاف، چطور سایتمان را بهینه‌سازی کنیم تا به بهترین شکل رضایت الگوریتم نوپا و تأثیرگذار، یعنی mum جلب شود؟ در بخش بعد پاسخ این سؤال را خواهیم داد.

چطور سایت را برای mum بهینه کنیم؟

فهمیدیم mum تغییرات بسیار بزرگی هم در نحوۀ جست‌وجوی کاربران و هم روی سئو سایت‌ها ایجاد کرده است؛ ولی آیا ما باید بیکار بشینیم و شاهد جابه‌جایی صفحات سایتمان در نتایج باشیم؟ هیچ کاری از دستمان برنمی‌آید؟

خوشبختانه تکنیک‌ها و راهکارهایی وجود دارند که در جلب رضایت mum کمکمان می‌کنند و در این قسمت می‌خواهیم راجع‌به آن‌ها صحبت کنیم.

  • به خلق محتوای با کیفیت ادامه دهید؛ محتوایی که به تمام پرسش‌های کاربر پاسخ دهید و به اندازۀ کافی، ارزش افزوده برای او فراهم کند. از فرمت‌های مختلف محتوایی استفاده کنید تا توجه mum جلب شود؛ محتوای متنی مثل بلاگ‌پست‌ها، همچنان نقش اصلی را در جلب توجه ایفا می‌کنند. اگر آن‌ها را با محتوای ویدیویی، تصاویر و محتواهای صوتی مثل پادکست غنی‌تر کنید، mum هم بیشتر از صفحاتتان خوشش می‌آید.

چطور سایت را برای mum بهینه کنیم؟

  • با اینکه این الگوریتم قرار است موانع زبانی را نابود کند، باز هم بهتر است سایتتان را چند زبانه طراحی کنید. این کار به شکلی قابل‌توجه قدرت صفحه‌تان را نزد گوگل و حتی باقی موتورهای جست‌وجو افزایش می‌دهد؛ یادتان باشد صفحات بی‌ربط حذف می‌شوند و قرار است با برخی از معروف‌ترین سایت‌ها (برای برخی موضوعات) رقابت کنید.
  • با استفاده از نوشته‌های خلاقانه، تصاویر مرتبط و با کیفیت، ارائۀ اطلاعات مفید از طریق فرمت‌های محتوایی گوناگون و اقداماتی از این دست، سعی کنید شناخت برندتان را بهبود ببخشید و خریداران را به مشتریان وفادار تبدیل کنید. با این کار، بعد از مدتی به‌عنوان مرجع فعالیتتان شناخته می‌شوید و جدا از ترافیک ورودی از گوگل، بازدیدکنندگانی خواهید داشت که به‌صورت مستقیم URL شما را وارد کرده‌اند و از محتوای سایتتان استفاده می‌کنند. ضمناً از آنجایی که همچنان فرمول E-E-A-T برای گوگل اهمیت زیادی دارد، افزایش اعتبار و نشان دادن تخصص، کمک می‌کند راحت‌تر در نتایج برتر قرار بگیرید.

به بیان خیلی ساده، برای اینکه جلب توجه و خوشایند mum باید محتواهای جذاب و ارزنده تولید کنید؛ در یک کلام، محتوای با کیفیت!

تا اینجا چند باری از BERT صحبت کردیم و گفتیم الگوریتم mum گوگل روی پایه‌هایی که توسط آن ساخته شده، بنا شده است. در بخش بعدی، مقایسه‌ای بین این دو خواهیم داشت.

BERT و mum چه شباهت‌ها و چه تفاوت‌هایی دارند؟

اگر قرار باشد بگوییم کدام‌‌یک بهتر هستند، بی‌تردید پاسخ mum خواهد بود. آیفون 12 بهتر است یا 13؟ پلی‌استیشن 4 قدرت بیشتری دارد یا پلی‌استیشن 5؟ مسلماً نسخۀ جدید همیشه بهتر است؛ mum هم به‌نوعی نسخۀ جدید BERT محسوب می‌شود و قطعاً حرفه‌ای‌تر از پدرش عمل می‌کند.

BERT دو سال قبل از mum، با هدف فهم بهتر کوئری‌هایی که سرچ می‌شوند عرضه شد؛ موفق هم بود. BERT کاری کرد که گوگل از همیشه بهتر بفهمد. در آن زمان، کیوردها وزن بسیار بیشتری داشتند و نقش اصلی را در رساندن یک صفحه به صدر نتایج ایفا می‌کردند؛ به‌عبارتی، محتوا باید حتماً به سؤالات متداول پیرامون یک موضوع، با عین همان کلمۀ کلیدی پاسخ می‌داد.

همان‌طور که بالاتر هم گفتیم، بعد از mum چگونگی درک کوئری‌ها توسط گوگل باز هم دگرگون شد و کلمات کلیدی ارزش و وزن قدیم را از دست دادند؛ حالا مهم‌ترین چیز، ساخت صفحاتی است که بهترین تجربۀ کاربری ممکن را رقم بزنند و در عین حال، به شکلی کامل و جذاب، پاسخ نیاز کاربر را بدهند.

ضمناً بد نیست بدانید اعداد می‌گویند mum تقریباً 1000 برابر قوی‌تر از BERT عمل می‌کند که تفاوت بسیار بزرگی است!

علاوه‌بر همۀ این‌ها، Multimodal بودن mum را فراموش نکنید؛ یعنی همان توانایی تفسیر فرمت‌های مختلف محتوایی. قابلیتی که در BERT دیده نمی‌شود.

تقریباً راجع‌به تمام مسائل مربوط به این الگوریتم صحبت کردیم و اگر موافق باشید، می‌خواهیم برویم سراغ پایان‌بندی مقاله.

الگوریتم mum گوگل: جلب رضایت کاربر مهم‌تر از همیشه!

الگوریتم mum گوگل: جلب رضایت کاربر مهم‌تر از همیشه!

طی این مقاله فهمیدیم منظور از الگوریتم mum گوگل چیست و چرا این غول دنیای تکنولوژی، چنین آپدیتی را عرضه کرد.

سعی کردیم تمام جوانب مربوط به آن را پوشش دهیم؛ به همین خاطر، هم به مزایای آن پرداختیم و هم راجع‌به طرز کارش صحبت کردیم؛ همچنین، فهمیدیم که قرار است چه تغییراتی را رقم بزند و چگونه از تأثیراتش روی دنیای جست‌وجو، بیشترین بهره را ببریم؛ به‌ عبارتی، چطور خوشایندش را جلب کنیم تا صفحاتمان را به نتایج برتر بفرستد.

اگر بخواهیم تمام مقاله را در یک جمله خلاصه کنیم، باید بگوییم بعد از عرضۀ mum فقط با خلق محتوایی که واقعاً با کیفیت است می‌توان جایگاه‌های برتر در نتایج را تصاحب کرد.

اگر به دنیای سئو علاقه‌ دارید و می‌خواهید این مهارت را یاد بگیرید، از شما دعوت می‌کنیم به صفحۀ دورۀ 0 تا 100 سئو سر بزنید. این دوره از اولیه‌ترین مفاهیم شروع می‌کند و آموزش را تا تبدیل شدن شرکت‌کننده به یک کارشناس سئو پیش می‌برد.

ارسال دیدگاه
منتظردیدگاه شماهستیم

ارسال نظر