اصطلاحات اینستاگرام
آموزش رایگان دیجیتال مارکتینگ

اصطلاحات اینستاگرام؛ همه آنچه برای آشنایی نیاز دارید

بدون دیدگاه

فهرست مطالب

اینستاگرام یکی از سودآورترین و بازاری‌ترین رسانه‌های اجتماعی دنیای دیجیتالی ماست. اگر کارآفرین، صاحب یک برند یا کسب‌وکار یا یک آدم خلاق و هنرمند هستید، احتمالاً برای فعالیت‌های حرفه‌ای‌تان به اینستاگرام نیاز دارید. بهترین راه برای به‌حداکثر‌رساندن بازدهی حضورتان در اینستاگرام این است که همه‌چیز را در مورد این پلتفرم بدانید تا بتوانید خیلی راحت‌تر به‌سمت تولید محتوای بهتر و رشد فالوور در اینستاگرام بروید. این یعنی شما نیاز دارید اصطلاحات اینستاگرام را دقیقا یاد بگیرید چون موقعی که درک کاملی از اصطلاحات اینستاگرام داشته باشید، می‌توانید از همه این اصطلاحات درجهت منافع خود استفاده کنید و فعالیتتان را در اینستاگرام سود‌آور کنید. ما اینجا یک هندبوک کاربردی از این اصطلاحات را برای شما آماده کرده‌ایم.

بیو (bio)؛ وقتی با چند کلمه به ملاقات دیگران می‌روید!

بین اصطلاحات اینستاگرام، این کلمه یکی از پرکاربردترین‌هاست. بیو اینستاگرام از 150 کاراکتر تشکیل شده است و در آن تصویر پروفایل و نام کاربری در صفحه اصلی پروفایل شما مشاهده می‌شود. بیو اینستاگرام یکی از مهم‌ترین فاکتورها در تعریف هویت برند شماست. در این قسمت همه آنچه را که دوست دارید در مورد شرکت، برند و فعالیت خود بگویید، باید در چند کلمه بیان کنید.

از‌آنجا‌که بیو از اولین چیزهایی است که هر کاربر موقع بازدید از پروفایل شما می‌بیند، ابزار ارزشمندی برای شما برای به اشتراک‌گذاشتن اطلاعات مربوطه با جامعه اینستاگرام است. به‌علاوه، این تنها بخشی است که امکان قرار‌دادن یک لینک قابل کلیک در اینستاگرام را فراهم می‌کند، بنابراین اگر سایت دارید می‌توانید لینکش را در بیو بگذارید. اگر چندین شبکه اجتماعی و لینک دارید، از یک ابزار دایرکتوری‌سازی مانند Linktr.ee استفاده کنید تا بتوانید یک لینک برای ارائه تمام لینک‌های مدنظرتان ایجاد کنید.

Handle؛ یک اصطلاح کمترشناخته‌شده اما مهم!

مطمئن باشید که قبلا با این اصطلاح ملاقات کرده‌اید، حتی اگر به گوشتان نخورده باشد! Handle که به‌عنوان IG handle نیز شناخته می‌شود، نام کاربری شماست—این نامی است که نمایه خاص شما را مشخص می‌کند و کاربران می‌توانند با آن شما را در اینستاگرام شناسایی و پیدا کنند.

Handle در بالای پروفایل اینستاگرام شما قرار دارد. همچنین بالای همه محتوایی که پست می‌کنید در سمت چپ نشان داده می‌شود. موقع ثبت‌نام، نام کاربری اینستاگرام خود (معروف به هندل) را انتخاب خواهید کرد و در هر زمان می‌توانید آن را تغییر دهید.

نام کاربری اینستاگرام ممکن است به‌سادگی نام یا کسب‌و‌کار شما باشد. بعضی از کریتورها یا اینفلوئنسرها نام‌های کاربری دیگری را انتخاب می‌کنند که دقیقاً شخصیت آنها را نشان می‌دهد. هندل اینستاگرام شما همان چیزی است که اینستاگرامرها برای پیدا‌کردن پروفایلتان از آن استفاده می‌کنند. هندل یکی از آن اصطلاحات اینستاگرام است که کمتر به زبان می‌آید اما همیشه توی چشم است!

فید (Feed)؛ باند فرود محتواهای اینستاگرامی!

موقعی‌که اینستاگرام را باز می‌کنید، فید خبری اینستاگرام شما، البته بهتر است خیلی خلاصه بگوییم «فید»، صفحه فرود اصلی است. در اینجا می‌توانید پست‌های افرادی را که فالو می‌کنید، پست‌هایی از هشتگ‌های دنبال‌شده‌ توسط شما و همچنین محتوای اسپانسرشده را مشاهده کنید.

موقعی‌که اینستاگرام را باز می‌کنید به فید خود هدایت می‌شوید، اما می‌توانید از نماد Home در گوشه سمت چپ پایین برنامه هم، به این صفحه دسترسی داشته باشید. فید هم یکی از معروف‌ترین اصطلاحات اینستاگرام است!

الگوریتم؛ یک دوست «با» هوش مصنوعی!

الگوریتم (Algorithm) اینستاگرام بر اساس ترجیحات و عادات کاربران حاضر در پلتفرم تصمیم می‌گیرد چه محتوایی را به کدام کاربران نشان دهد. الگوریتم‌ها تقریباً در همه دستگاه‌ها و برنامه‌های فنی ما استفاده می‌شوند. یک الگوریتم اساساً مجموعه‌ای از چندین فرآیند است که محاسبات را انجام می‌دهد. الگوریتم‌ها مخصوصا برای رسانه‌های اجتماعی مهم هستند، چون آنها اکثر تصمیمات را در مورد اینکه چه محتوایی توسط چه کسی دیده می‌شود، می‌گیرند.

الگوریتم‌ها هشتگ‌های ترند، ترتیب ظاهر‌شدن محتوا برای کاربران اینستاگرام، ترتیب سازماندهی استوری‌های اینستاگرام و موارد دیگر را کنترل می‌کنند. هر شبکه اجتماعی الگوریتم خاص خود را دارد.

الگوریتم اینستاگرام که قبلاً بر اساس زمان‌شناسی بود، حالا خیلی بیشتر روی تعامل کاربران متمرکز شده است. این الگوریتم در‌حال‌حاضر به کاربران دیکته می‌کند که آنها بر‌اساس اقداماتی که روی پلتفرم انجام می‌دهند چه چیزی را خواهند دید.

کپشن (Captions)؛ کال تو اکشن همین‌جاست!

توضیح مختصری که در زیر پست اینستاگرام ظاهر می‌شود؛ این است معنای کپشن! کپشن‌های اینستاگرام برای ارائه حرف‌هایی اضافه بر عکس‌های شما کلیدی است. کپشن می‌تواند راهی برای گفتن یک داستان، توضیح محصول و موارد دیگر باشد.

گوش‌هایتان را بگیرید! چون قرار است با یک اصطلاح پرکاربرد آشنا شوید: call to action (CTAs). این اصطلاح یکی از رایج‌ترین اصطلاحات اینستاگرام است. کال تو اکشن در کپشن های اینستاگرام ظاهر می‌شود و به این معنی است که از فالوئرهای خود می‌خواهید کاری مانند لایک‌کردن، نظر‌دادن، اشتراک‌گذاری و غیره را انجام دهند.

هشتگ‌ها نیز در کپشن گنجانده شده است. کپشن‌های اینستاگرام می‌توانند حداکثر 2200 کاراکتر باشند. می‌توانید آن‌ها را کوتاه یا بلند کنید. همچنین می‌توانید در کپشن از هشتگ‌ها استفاده کنید.

هشتگ (Hashtags)؛ وقتی شبکه محتواهای اینستاگرام به یکدیگر وصل می‌شوند

از هشتگ‌ها برای اولین بار در سال 2007 در توییتر برای سازماندهی بهتر محتوا در پلت‌فرم و کمک به مردم برای یافتن محتوای مورد علاقه‌شان استفاده شد. موقعی که یک هشتگ، به محتوای خود اضافه می‌کنید، محتوای شما در یک فید هشتگ دسته‌بندی می‌شود تا کاربران جدید بتوانند آن را ببینند.

هشتگ، یک کلمه و عبارت است که علامت #، در اول آن قرار می‌گیرد. درک اینکه کدام هشتگ‌ها بیشتر به مخاطبان هدف شما مرتبط هستند و می‌توانند برای شما مخاطب بیشتری بیاورند خیلی مهم است و علاوه بر دانش شما از کارتان به تجربه هم بستگی دارد.

آرشیو (Archive)؛ ساختن یک آلبوم شخصی پنهان

بعضی وقت‌ها ممکن است که بخواهید یکی یا چند تا از پست‌هایتان را بدون ‌این‌که به‌صورت دائمی حذف کنید، از صفحه اصلی خودتان بردارید. این‌جاست که آرشیو به کمک شما می‌آید.

موقعی که یک پست را در اینستاگرام آرشیو می‌کنید، اینستاگرام آن را از فید شما حذف و در یک آرشیو خصوصی از پست‌های قدیمی ذخیره می‌کند. خوبی این قابلیت این است که اگر روزی تصمیم گرفتید که دوباره پست را در فید اینستاگرام خود قرار دهید، می‌توانید آن را از آرشیو خارج کنید.

پست‌های ذخیره‌شده یا Saved Posts

Saved Posts یکی از اصطلاحات اینستاگرام و به این معناست: «کاری که کاربران برای حفظ پست‌هایی که می‌خواهند بعداً دوباره ببینند، انجام می‌دهند». کاربران می‌توانند با ضربه‌زدن روی آیکون بنر در گوشه سمت راست پایین هر پست اینستاگرام، یعنی درست بالای عنوان، پست‌ها را ذخیره کنند. این کار پست را در بخش Saved Posts ذخیره می‌کند. کاربران می‌توانند آلبوم‌های مختلفی ایجاد کنند تا بتوانند محتوای ذخیره‌شده خود را بهتر سازماندهی و تقسیم‌بندی کنند.

نرخ تعامل؛ یک نسبت ساده اما پیچیده

Engagement Rate یا نرخ تعامل یکی از اصطلاحات اینستاگرام است که در سال‌های اخیر بیشتر از آن شنیدیم چون در همین سال‌ها بود که اهمیت اینستاگرام به‌عنوان یک پلتفرم اقتصادی بیشتر مطرح شد؛ تعداد لایک‌ها و کامنت‌های دریافت‌شده در یک پست تقسیم بر تعداد فالوورهای کاربر به ما نرخ تعامل را می‌دهد.

نرخ تعامل شما معیار مهمی است چون با استفاده از آن می‌توانید جذابیت، موفقیت و نحوه عملکردتان را بر اساس الگوریتم اینستاگرام ارزیابی کنید. اگر نرخ یا نسبت تعامل بالایی دارید، احتمالاً محتوای شما مرتباً توسط فالوئرهایتان مشاهده می‌شود. معمولا نرخ تعامل ثابت در اینستاگرام بین 1 تا 5 درصد است، اما این عدد به تعداد فالوورهای شما هم بستگی دارد. اکانت‌هایی با تعداد فالوور بالاتر معمولاً درمجموع تعامل کمتری دارند. این است پیچیدگی‌های این نسبت ساده!

شما می‌توانید با چند عملیات ریاضی ساده Engagement Rate خود را پیدا کنید. یک مثال: فرض کنید پست شما 675 لایک و 80 کامنت می‌گیرد. آن‌ها را با هم جمع کنید و عدد 755 را به‌دست ‌آورید. مرحله آخر تقسیم این عدد بر تعداد فالوورهای شماست که فرض می‌کنیم 12000 است. این یعنی نرخ تعامل تقریباً 6٪ که کمی بالاتر از میانگین است.

دایرکت؛ یکی از پرکاربردترین اصطلاحات اینستاگرام

دایرکت یعنی پیام خصوصی بین دو نفر یا گروهی از افراد. Direct Message یا همانDM های اینستاگرام پیام‌هایی خصوصی هستند که به‌صورت عمومی قابل‌مشاهده نیستند. پیام‌های مستقیم به‌خودی‌خود تأثیر مستقیمی بر میزان تعامل شما ندارند، اما راهی عالی برای ایجاد ارتباط با مخاطبان، ایجاد ارتباط با فالوورها و به‌اشتراک‌گذاشتن اطلاعات مهم هستند. دایرکت از پرتکرارترین اصطلاحات اینستاگرام است.

تگ و منشن؛ ابزاری برای مشارکت‌دادن دیگران

برای پیوست‌کردن نام کاربری شخص به یک پست از Tags/Mentions استفاده می‌شود. تگ‌ها و منشن‌ها هر دو راهی برای مشارکت‌دادن کاربر دیگری در محتوای اینستاگرام شما هستند. می‌توانید قبل از پست‌کردن محتوا، شخصی را مستقیماً در پست اینستاگرام تگ کنید. همچنین شما می‌توانید در کپشن یا کامنت‌ها یک یوزرنیم را منشن کنید. در مورد تگ روی پست، آن پست در صفحه یوزرنیمی که تگش کرده‌اید، قابل‌مشاهده خواهد بود.

Insights؛ اداره آمار اینستاگرام

قسمتی از اینستاگرام که داده‌ها و آمار در مورد مخاطبان، محتوا و عملکرد شما در اینستاگرام را ارائه می‌دهد. Insights اینستاگرام برای پروفایل‌های بیزینسی و همچنین اکانت‌های creator در دسترس است تا به آن‌ها درباره میزان دسترسی به محتوایشان، مخاطبان هدف آنها، عادات مرور اینستاگرام آن‌ها و موارد دیگر ایده بدهد. استفاده از Insights اینستاگرام برای دیدن اینکه مردم چگونه با محتوای شما تعامل دارند و برای ایجاد یک استراتژی محتوای مؤثر حیاتی است.

نرخ رشد فالوور؛ یک نسبت خیلی مهم

درصد فالوورهای جدیدی که اکانت شما دریافت می‌کند.  Follower Growth Rateیا همان نرخ رشد فالوور، یک راه بسیار ساده برای ردیابی تعداد فالوور جدید در یک دوره زمانی مشخص است. همیشه باید یک دوره زمانی داشته باشید که در آن تعداد فالوورهای جدیدی را که به دست آورده‌اید، بررسی کنید.

فرض کنید هر هفته تعداد فالووهای خود را چک می‌کنید و مثلا این هفته 150 نفر فالوور اضافه کرده‌اید. بعد به تعداد فالوورهایی که در ابتدای هفته قبل داشتید، نگاه می‌کنید. دوباره فرض کنید 1500 نفر دنبال‌کننده داشتید. بعد می‌بینید که 1650 فالوور دارید و تعداد فالوورهای شما حدود 9 درصد نسبت به کل تعداد فالوورهای هفته قبل افزایش یافته است. اگر نرخ رشد شما پایین آمده بود هم باید خیلی حواستان را جمع و نقص‌های موجود در استراتژی جذب مخاطبتان را برطرف کنید.

Impressions؛ تعداد دفعات نمایش پست شما

Impressions یکی از آن اصطلاحات اینستاگرام است که خیلی سخت ترجمه می‌شود، اما معنای ساده‌ای دارد: تعداد کل دفعاتی که پست شما مشاهده شده است را با Impressions مشخص می‌کنیم. همین معنای ساده اما می‌تواند برای بعضی‌ها گیج‌کننده باشد.

یادتان باشد که ایمپرشن تعداد کاربرانی که عکس‌های شما را دیده‌اند نیست، بلکه تعداد دفعاتی است که پست شما مشاهده شده است. این یعنی که اگر 300 نمایش داشته باشید، ممکن است 300 نفر یک بار پست شما را «مشاهده» کرده باشند، یا این 300 مربوط به تعداد کاربران کمتری باشد که بعضی‌هایشان چندین بار پستتان را «مشاهده» کرده‌اند. همین تفکیک، Impressions را از reach متفاوت می‌کند.

نوتیفیکیشن یا اعلان؛ در لحظه باخبر می‌شوید!

نوتیفیکیشن‌ها در مورد چیزهای مختلفی در اینستاگرام برای شما ارسال می‌شود: لایک‌ها، نظرات، پیام‌‌ها، منشن‌ها، دنبال‌کردن‌های جدید، پخش‌های زنده و لایک‌های کامنت. وقتی نوتیفیکیشن دریافت می‌کنید، فوراً آن را بررسی کنید. اگر نیاز به جواب‌دادن دارد، به‌موقع به آن جواب بدهید تا بتوانید نشان دهید که فعال و در دسترسید. مهم‌ترین چیزهایی که باید به آنها پاسخ دهید دایرکت، نظرات و منش‌هاست. همچنین می‌توانید نوتیفیکیشن‌ها را از طریق منوی تنظیمات، مدیریت کنید.

استوری‌های اینستاگرام؛ داستان هر روزتان را تعریف کنید!

اگر می‌خواهید یک پروفایل فعال، حرفه‌ای و قوی داشته باشید، استوری‌های اینستاگرام یک جزء کلیدی در اینستاگرام است. استوری‌ها (Stories)، عکس‌ها یا فیلم‌های 24 ساعته هستند که کاربران می‌توانند در بالای فید اینستاگرام آنها را ببینند. استوری‌ هم بعد از ظهورش به یکی از معروف‌ترین اصطلاحات اینستاگرام تبدیل شد.

استوری‌ها فقط 24 ساعت در اینستاگرام فعال می‌مانند. آن‌ها می‌توانند عکس یا ویدیو باشند و می‌توانند با همه دنبال‌کنندگان یا با لیست دوستان نزدیک شما به اشتراک گذاشته شوند. البته استوری های اینستاگرام می‌توانند در پوشه هایلایت استوری اینستاگرام ذخیره شوند و روی پروفایل شما پین شوند تا این محتوا بعد از پایان دوره ۲۴ ساعته قابل‌مشاهده باشد. یادتان باشد که استوری می‌تواند تعامل پیج را بالا ببرد.

هایلایت (Highlights)؛ استوری‌هایتان را روی صفحه خودتان سنجاق کنید!

با هایلایتْ استوری‌های پست‌شده قبلی اینستاگرام به صفحه پروفایل اصلی شما پین می‌شود. آیکون‌های دایره‌ای که در زیر بیو اینستاگرام ظاهر می‌شوند، بخش ‌هایلایت استوری اینستاگرام هستند. هر پستی که در استوری اینستاگرام خود آپلود کرده‌اید، برای مشاهده در یک یا چند آلبوم‌ مختلف در دسترس است.

درست‌کردن استوری‌های مرتبط و به‌خوبی سازماندهی‌شده در اینستاگرام یک راه عالی برای تقویت حرفه‌ای‌بودن پروفایل شماست. صد البته که هایلایت‌ها و کاور آنها می‌تواند به هویت بصری و زیبایی پیج هم کمک کند.

بومرنگ؛ یک ویدیوی کوتاه

اینستاگرام یک دوربین مستقل به‌نام Boomerang ایجاد کرده است. بومرنگ ویدیوهای حلقه‌ای کوتاهی ایجاد می‌کند که به‌طور‌مداوم پخش می‌شوند، شبیه به یک GIF. حرکت تصویر عقب‌جلو می‌شود تا یک حلقه پیوسته بدون وقفه را ایجاد کند.

لایو اینستاگرام؛ آنتن زنده و شخصی شما

یک پخش زنده شخصی که با آن فالوورها می‌توانند نسبت به تصویر، صدا و یا سخنرانی شما واکنش نشان دهند و نظر بدهند. Instagram Live به شما امکان می‌دهد یک استریم زنده تعاملی را برای کاربران اینستاگرام پخش کنید و بعد ویدیوی خود را ذخیره و آپلود کنید. این شیوه می‌تواند یک تاکتیک مفید باشد که بتوانید با فالوورها و بینندگان خود در لحظه حال و به‌صورت زنده و مستقیم ارتباط برقرار کنید. لایو هم به یکی از معروف‌ترین اصطلاحات اینستاگرام تبدیل شده است.

ریلز؛ یک رسانه برای ویدئوهای کوتاه

Reels زمانی معرفی شد که TikTok با یک محبوبیت ناگهانی، فضای شبکه‌های اجتماعی را به‌نفع خود تغییر داد. ریلزها، ویدئوهای کوتاهی هستند و می‌توانند بین 15 تا 30 ثانیه طول بکشند. می‌توانید با انتخاب آیکون در پایین و وسط، درست در قسمت پایین فید IG خود آنها را مشاهده کنید.

ترافیک وب‌سایت؛ وقتی اینستاگرام یک کانال ورودی به وبسایت شماست!

یکی از اهداف اصلی اینستاگرام برای کسب‌و‌کار، هدایت کاربران اینستاگرام به وب‌سایت‌ها یا کانال‌های خارجی شماست که از طریق آن عملیات فروش انجام می‌شود. شما می‌توانید از گوگل آنالیتیکس برای ردیابی Website Traffic یا همان ترافیک وب‌سایت استفاده کنید؛ همچنین استفاده از لینک در بیو ( link-in-bio) و/یا ویژگی کشیدن به بالا (swipe up) در استوری‌های اینستاگرام را فراموش نکنید. تند‌کشیدن به بالا فقط برای اکانت‌های بیزینس که بیش از 10 هزار فالوئر دارند در دسترس است.

تم؛ تنظیم تصویر برند و هویت بصری

یکی از کارهایی که می‌توانید برای ایجاد یک تصویر برند منسجم و دلپذیر انجام دهید، استفاده از تم (theme) مناسب در اینستاگرام است. این مورد به شما کمک می‌کند تا محتوا، طرح رنگ، نور و موارد دیگر را به‌شیوه‌ای که دوست دارید، پیاده کنید. داشتن یک تم ثابت به اکانت شما کمک می‌کند تا حرفه‌ای‌تر و قابل‌اعتمادتر به‌نظر برسد و همچنین از نظر بصری خیره‌کننده‌تر شود و توجه کاربران را به خود جلب کند

فیلتر؛ به‌وقت تغییر رنگ و ظاهر عکس‌ها و فیلم‌ها

Filter یک ویژگی ویرایش است که رنگ و ظاهر عکس/فیلم شما را تغییر می‌دهد. فیلترهای اینستاگرام معمولاً برای جذاب‌تر‌کردن عکس‌ها یا اضافه‌کردن زیبایی خاصی به تصویر شما استفاده می‌شوند. می‌توانید از فیلترهای از پیش بارگذاری‌شده که از داخل اینستاگرام در دسترسند در کنار سایر ابزارهای ویرایش استفاده کنید یا می‌توانید از یک ویرایشگر خارجی با فیلترهای مختلف مانند VSCO بهره ببرید. همچنین می‌توانید از عکس‌ها در ویدیوها و استوری‌های اینستاگرام استفاده کنید.

میم؛ بیایید با نقد الگوهای رفتاری کمی بخندیم!

یک میم (Meme) یک تصویر یا ویدیوی طنز است که به‌سرعت در سراسر اینترنت به اشتراک گذاشته می‌شود. میم‌ها یکی از محبوب‌ترین انواع محتوا در اینستاگرام هستند. همچنین میم‌های مرتبط با برند می‌توانند فرصت بزرگی برای افزایش تعامل شما در اینستاگرام باشند. برای این کار هم شما می‌توانید یک روز از هفته را در نظر بگیرید و همیشه یک میم را مثلا با هشتگ #mememonday به‌ اشتراک بگذارید.

انجام این کار می‌تواند شخصیت برند یا کسب‌و‌کار شما را برای تعداد افراد بیشتری مطرح و فالوورهای شما را سرگرم کند و هر هفته چیزی را به آنها بدهد که مشتاقانه منتظر آن هستند؛ این کار در‌نهایت باعث تعامل بیشتر شما و بهبود عملکردتان در برابر الگوریتم اینستاگرام می‌شود.

صفحه اکسپلور؛ ملاقات اتفاقی با محتواهایی که شاید دوستشان دارید!

Explore page یا صفحه اکسپلور بخشی از اینستاگرام است که پست‌هایی را توصیه می‌کند که ممکن است از آنها لذت ببرید. صفحه اکسپلور را می‌توان در زیر تبsearch  مشاهده کرد و اساساً الگوریتم اینستاگرام در این صفحه است که همیشه در حال کار است. این الگوریتم محتوایی را پیشنهاد می‌کند که فکر می‌کند شما دوست دارید آن را ببینید؛ این پیشنهاد بر اساس محتوایی است که اغلب مشاهده می‌کنید یا با آن درگیر هستید. اکسپلور چرا مهم است؟ چون اگر تعامل پست‌های شما بالا باشد ممکن است به صفحه اکسپلور بروید و باز هم مخاطب بیشتری به‌سراغ پیجتان بیاید.

IGTV؛ تلویزیون اینستاگرام

یک ویژگی اینستاگرام است که به کاربران امکان می‌دهد ویدیوهایی به طول یک ساعت (۱۵ دقیقه از طریق برنامه و ۱ ساعت از طریق وب‌سایت) آپلود کنند. آیکون تلویزیون کوچک که در پروفایل کاربران حاضر‌و‌آماده است به شما امکان می‌دهد ویدیوهای IGTV آن‌ها را بررسی کنید و ببینید.

این ویدیوها می‌توانند برای آموزش‌های کوتاه، مصاحبه و موارد دیگر عالی باشند. در مورد آی‌جی ‌تی‌وی کاربران معمولی معمولاً فقط 15 دقیقه زمان دریافت می‌کنند و حداکثر یک ساعت به اکانت‌های متعلق به افراد مشهور، شخصیت‌های پرطرفدار و حساب‌های تأیید‌شده اختصاص داده می‌شود.

UGC؛ محتوای تولید شده توسط کاربر

User-Generated Content یا همان UGC محتوایی (عکس‌ها، ویدیوها) است که توسط طرفداران یک برند خاص، افراد مشهور و غیره ایجاد شده است و به‌نوعی تعامل با برند را بهبود می‌بخشد. اگر یک برند یا کسب‌و‌کار هستید، معمولاً محصولاتی را می‌فروشید یا خدماتی را ارائه می‌دهید. اگر Creator هستید، ممکن است هنر، موسیقی، محتوا و موارد دیگر را خلق کنید. موقعی‌که مشتریان یا هواداران شما محتوایشان را در ارتباط با محصول، خدمات یا اثرتان پست می‌کنند، این محتوا، محتوای تولید‌شده توسط کاربر یا UGC نام می‌گیرد. برخی UGC‌ها بالاترین تعامل را در اینستاگرام دریافت می‌کنند و همچنین فالوورهای شما را افزایش می‌دهند.

بررسی چند مورد دیگر از مهم‌ترین اصطلاحات اینستاگرام

ما مهم‌ترین اصطلاحات اینستاگرام را با هم مرور کردیم، چند اصطلاح دیگر هم هست که خیلی کوتاه به آنها اشاره می‌کنیم:

  • Double Tap: یک میان‌بر برای لایک‌کردن یک عکس در اینستاگرام این است که دو بار روی عکس ضربه بزنید. اصطلاح «دبل تپ» از همین‌جا می‌آید.
  • فالوور: کاربرانی که اکانت شما را دنبال می‌کنند، فالوور شما هستند.
  • تگ جغرافیایی: ژئوتگ یا تگ جغرافیایی، مکان برچسب‌گذاری‌شده در یک پست است.
  • اینفلوئنسر: شخصی که برای مجموعه وسیعی از مخاطبان درگیر در یک حوزه یا صنعت خاص محتوا تولید می‌کند.
  • سوپرزوم: قابلیت بزرگ‌نمایی در استوری‌های اینستاگرام که افکت صوتی هم ایجاد می‌کند.
  • ری‌گرام؛ اگر می‌خواهید محتوای یک شخص دیگر را مجدداً بازنشر یا ری‌گرام (regram) کنید، فراموش نکنید که حتما باید کاربر را تگ و از هشتگ‌های مرتبط استفاده کنید. برای انجام این کار می‌توانید از اپلیکیشنی مانند Repost استفاده کنید.
  • Latergram؛ اگر عکسی را که قبلاً گرفته‌شده و بعداً در اینستاگرام پست شده است آپلود کنید، می‌توانید از هشتگ #latergram استفاده کنید.

کدام عبارت اینستاگرامی مورد علاقه شماست؟ ویژگی مورد‌علاقه شما در اینستاگرام چیست؟ در کامنت‌ها شما هم اصطلاحات اینستاگرامی‌ موردنظرتان را اضافه کنید.

ارسال دیدگاه
منتظردیدگاه شماهستیم

ارسال نظر