چگونه طراح سایت شویم؟ | بررسی درآمد طراحان سایت | ایران لرن
آموزش رایگان برنامه نویسی

چگونه طراح سایت شویم؟ (نقشه راه)

بدون دیدگاه


اگر این سؤال در ذهنتان وجود دارد که چگونه طراح سایت شویم، این مقاله برای شما آماده شده است. قرار است راجع‌به یکی از مشاغل پر متقاضی دنیای دیجیتال صبحت کنیم که نقشی بسیار مهم در دهکدۀ جهانی یا همان اینترنت دارد.

شغل طراحی سایت، جزو حرفه‌های نسبتاً نوظهوری است که طی سالیان اخیر توجه بسیار بیشتری به آن می‌شود؛ چون اینترنت روز‌به‌روز گسترده‌تر می‌شود و کسب‌وکارهای بیشتری می‌خواهند سایت خود را در این بستر داشته باشند.

در این مقاله، سعی می‌کنیم تمام آنچه لازم است راجع‌به این حوزۀ کاری بدانید را بررسی کنیم. بیایید با یک تعریف کلی از این شغل شروع کنیم.

طراح سایت (Web Designer) کیست و چه وظایفی دارد؟

طراح سایت، متخصصی است که سایت را طراحی می‌کند؛ خب این تعریف خیلی کلی است؛ اجازه دهید کمی عمیق‌تر شویم.

وب‌دیزاینرها یا طراحان سایت، مسئول طراحی و ساخت وب‌سایتی هستند که کسب‌وکارها و مشتریان از آن‌ها می‌خواهند.

می‌دانیم مهم‌ترین پایگاهی که هر شخص یا کسب‌وکاری می‌تواند در اینترنت داشته باشد، سایت است! پس این دسته از افراد (طراحان سایت) نقش مهمی در دنیای امروز اینترنت دارند.

ایجاد ظاهر مناسب، اطمینان از کارآمدی و گشت‌وگذار راحت در سایت و البته زیباسازی همه‌چیز در وب‌سایت، بر عهده طراحان سایت خواهد بود.

طراح سایت (Web Designer) کیست و چه وظایفی دارد؟

پس طراحان سایت، با توجه به نیاز مشتری، سایتی را می‌سازند و علاوه‌بر رسیدگی به لی‌اوت‌ها، فونت‌ها، تصاویر، پالت رنگی و…، از قابل استفاده بودن آن اطمینان حاصل می‌کنند. وب‌دیزاینر باید مطمئن شود سایتی که ساخته است، به‌راحتی مورد استفادۀ کاربران و بازدیدکنندگان قرار می‌گیرد.

موارد زیر، جزو وظایف طراحان سایت محسوب می‌شوند:

  • طراحی صفحات فرود ریسپانسیو، طوری که بتوانند بیشترین تعامل ممکن را بگیرند؛
  • استفاده از داده‌های مشتری در CMS موردعلاقۀ او؛
  • بهینه‌سازی سایت برای دستیابی به نهایت سرعت و مقیاس‌پذیری؛
  • بهره‌گیری از تجارب موفق صنعت و طراحی در پروسۀ ساخت و طراحی سایت؛
  • اجرای تست‌ها و آزمون‌های مختلف روی وب‌سایت؛
  • ارتباط داشتن با توسعه‌دهندگان بک‌اند برای اطمینان از اینکه منطق پشت سایت و اپلیکیشن درست کار می‌کنند؛
  • اطمینان از درستی عملکرد وب‌سایت و پایداری آن روی دستگاه‌های مختلف مثل موبایل، دسکتاپ، تبلت و…؛
  • همکاری با تیم مارکتینگ برای افزودن المان‌های برند و هرآنچه لازم است به سایت؛
  • ارائۀ پشتیبانی داخلی به همکاران و پشتیبانی خارجی به مشتری سفارش‌دهندۀ سایت.

توجه داشته باشید که طراحان سایت باید هم مهارت‌های فنی و هم توانایی تفکر خلاقانه داشته باشند.

به هر حال، حالا که می‌دانید به چه کسی طراح سایت می‌گویند و این فرد چه وظایفی دارد، بیایید راجع‌به مهارت‌های لازم برای موفق شدن در شغل طراحی سایت صحبت کنیم.

برای تبدیل شدن به طراح سایت، چه مهارت‌هایی لازم است؟

Web Designing جزو مهارت‌های پول‌ساز است؛ خب مثل همۀ مهارت‌های پول‌ساز، برای موفقیت در آن باید دارای برخی مهارت‌ها باشید؛ به همین خاطر، این قسمت را به مهارت‌های لازم هر طراح سایت اختصاص می‌دهیم.

اجازه دهید اول به مهارت‌های فنی لازم بپردازیم:

  • یادگیری HTML: این HTML است که مشخص می‌کند المان‌ها و محتوای سایت چطور در مرورگر نمایش داده می‌شوند. تگ‌های HTML ظاهر تیترها، هدینگ‌ها و حتی پاراگراف‌ها را مشخص می‌کنند. این المان‌ها جزو مهم‌ترین‌ها در SEO هستند.
  • یادگیری CSS: CSS یک زبان برنامه‌نویسی است که به‌نوعی مکمل HTML محسوب می‌شود. این زبان به طراحان سایت کمک می‌کند تا کنترل بیشتری روی ظاهر سایت داشته باشند.
  • یادگیری JavaScript: یک زبان برنامه‌نویسی دیگر که البته جز طراحی سایت کاربردهای بسیار دیگری هم دارد. جاوا اسکریپت به طراح سایت این امکان را می‌دهد تا قابلیت‌های تعاملی را در وب‌سایت‌های استاتیک بگنجاند.
  • طراحی واکنش‌گرا: در دنیای امروزی که بیشتر ترافیک از موبایل‌ها می‌آید، وب‌دیزاینر باید بتواند سایت را Mobile-friendly طراحی کند؛ یعنی سایت باید روی دستگاه‌های مختلف با ابعاد گوناگون عمکلرد مناسبی داشته باشد.

رای تبدیل شدن به طراح سایت، چه مهارت‌هایی لازم است؟

  • بهینه‌سازی موتورهای جست‌وجو (SEO): البته که سئو یک تخصص جداگانه محسوب می‌شود؛ اما طراح سایت باید بلد باشد سایت را طوری طراحی کند که ساختار، سرعت و ظاهرش به‌خوبی برای موتورهای جست‌وجو و دستیابی به رتبه‌های برتر بهینه باشد.

مهارت‌های فنی لازم برای طراحان سایت، شامل یک فهم کلی از کدنویسی و قابل استفاده بودن سایت می‌شود.

نکته: طراحان سایتی که کدنویسی بلدند، ارزش بیشتری نزد کمپانی‌های توسعۀ وب دارند.

و البته که اگر می‌خواهید طراح سایت شوید، باید برخی مهارت‌های نرم را هم داشته باشید:

  • مهارت‌های ارتباطی: برای ارتباط‌گیری با مشتریان، طراح سایت باید مهارت‌های ارتباطی‌اش را تقویت کند؛ به این ترتیب، این فرد می‌تواند حرفه‌ای بودنش را به رخ بکشد و شهرت خوبی کسب کند.
  • همکاری و کار گروهی: به‌عنوان طراح سایت، باید بتوانید با دیگر افراد دخیل در پروسۀ ساخت سایت همکاری کنید. از جمله افرادی که باید با آن‌ها تعامل داشته باشید، توسعه‌دهندگان وب و طراحان گرافیک هستند.
  • مدیریت زمان: مخصوصاً وقتی فریلنسر باشید، داشتن مهارت مدیریت زمان بسیار ضروری خواهد بود! مشتری‌ها می‌خواهند در زمان مشخص‌شده، کار نهایی را تحویل بگیرند؛ پس طراح سایت موظف است تا امور را مطابق زمان تعیین‌شده پیش ببرد.

برای موفقیت در حرفۀ طراحی سایت، تنها داشتن مهارت‌های فنی کافی نیست! باید این مهارت‌های نرم را هم داشته باشید تا پیدا کردن کار و گرفتن پروژۀ جدید برایتان تسهیل شود.

خب این مقاله برای پاسخ به سؤال چطور طراح سایت شویم تهیه شده است. تا اینجا وظایف یک طراح سایت و مهارت‌هایی که باید داشته باشد را بررسی کردیم.

حالا اگر موافق باشید، جلوتر برویم و مسیری برای دستیابی به این هدف طراحی کنیم.

مراحل تبدیل شدن به یک طراح سایت حرفه‌ای

اگر می‌خواهید به یک طراح سایت حرفه‌ای تبدیل شوید و کلی پروژه بگیرید، در این بخش شما را راهنمایی خواهیم کرد. این‌ها مراحلی هستند که برای رسیدن به خواسته‌تان باید طی کنید:

1. یادگیری تئوری طراحی سایت

فرقی ندارد می‌خواهید وارد چه حرفه‌ای شوید؛ در هر صورت، ابتدا باید دروس تئوری را یاد بگیرید و بعد وارد عمل شوید.

طراحی سایت هم از این قاعدۀ کلی مستثنی نیست و برای تبدیل شدن به یک طراح سایت حرفه‌ای اول باید تئوری این کار را یاد بگیرید.

برای ساخت یک وب‌سایت، برخی پیش‌نیازها وجود دارند که باید نسبت‌ به آن‌ها آگاه باشید:

  • طراحی لی‌اوت: چیدمان المان‌ها یا همان لی‌اوت، نقش به‌سزایی در تأثیرگذاری طراحی سایت دارد. با لی‌اوت مناسب، می‌توانید مسیر گشت‌وگذار شفافی بین بخش‌های مختلف سایت ایجاد کنید و المان‌های مهم را الویت‌بندی کنید؛ بنابراین، یکی از اولین چیزهایی که باید در بخش تئوری یاد بگیرید، مربوط به همین چیدمان درست المان‌ها است.
  • رنگ‌بندی خوب: استفاده از پالت رنگی خوب می‌تواند تجربۀ کاربری سایت را به میزان قابل‌ توجهی بهبود ببخشد. توصیه می‌شود از رنگ‌های متضاد استفاده کنید تا کاربر بتواند راحت‌تر روی بخش‌های مهم تمرکز کند؛ مثلاً اگر سایت پس‌زمینۀ تیره دارد، از رنگ‌های روشن برای محتوا بهره ببرید.
  • انتخاب فونت مناسب: فونتی که قرار است برای سایت استفاده شود، به‌اندازۀ پالت رنگی اهمیت دارد. هر دو هویت برند را نمایش می‌دهند! به‌طور کلی، فونت باید خوانایی خوبی داشته و با طراحی و چیدمان سایت سازگار باشد.
  • رابط کاربری (UI) و تجربۀ کاربری (UX): به‌عنوان طراح سایت، باید مطمئن شوید که سایت به‌راحتی قابل دسترس است و عملکرد مناسبی دارد؛ بنابراین، آشنایی با UX و UI از دیگر تئوری‌هایی است که باید قبل از وارد عمل شدن یاد بگیرید.

مراحل تبدیل شدن به یک طراح سایت حرفه‌ای

یادآوری می‌کنم که قبل از دست به کار شدن برای طراحی سایت، باید قواعد اولیۀ این کار را یاد بگیرید و به همین خاطر، در بیشتر منابع بین‌المللی، یادگیری تئوری اولین مرحله تبدیل شدن به یک طراحی حرفه‌ای سایت است.

2. مسلط شدن به ابزارهای طراحی

بالاتر راجع‌به مهارت‌های لازم هر طراح سایت صحبت کردیم؛ حالا در این بخش، می‌خواهیم دربارۀ ابزارهایی صحبت کنیم که وب‌دیزاینرها باید از آن‌ها برای ساخت سایت استفاده کنند.

ابزارهای بسیاری وجود دارند که ما در این بخش چند مورد از مهم‌ترین‌ها و معروف‌ترین‌ها را بررسی می‌کنیم.

  • Figma: یک ابزار همه‌کاره که همکاری بین توسعه‌دهندگان وب، طراحان UX و… را تسهیل می‌کند. این ابزار مبتنی بر مرورگر است و طراحی سایت، کاربرد اصلی آن محسوب می‌شود. البته که به‌خاطر قابلیت‌های این ابزار، تیم‌های طراحی هم از آن استفاده‌های زیادی می‌کنند.
  • Adobe XD: این ابزار از خانوادۀ شناخته‌شدۀ ادوبی، کاربردهای بسیاری در زمینۀ طراحی سایت دارد. تمام المان‌های تصویری و داینامیکی که در سایت‌های مدرن دیده می‌شوند، با استفاده از Adobe XD قابل ساختن هستند. ضمناً، خوب است بدانید این ابزار با دیگر نرم‌افزارهای مربوط به Adobe، مثل فوتوشاپ و Illustrator سازگاری بسیار خوبی دارد.
  • Sketch: آن دسته از طراحان سایت که بیشتر تمرکزشان روی UX است، می‌توانند از این ابزار جمع‌وجور نهایت استفاده را ببرند. Sketch قابلیت‌های بسیار کاربردی‌ای را در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد.
  • Webflow: اگر دانش کدنویسی کاملی ندارید، این ابزار با قابلیت کشیدن و رها کردن، کارتان را بسیار ساده می‌کند! آن‌هایی که از این ابزار استفاده کرده‌اند می‌دانند نتیجۀ کار با Webflow، یک سایت کامل و کاربردی خواهد بود.

به‌طور کلی، یک طراح سایت به ابزارهای دیزاین، ساخت Prototype (جهت پیدا کردن مشکلات قبل از انتشار سایت) و ویرایشگر کد نیاز خواهد داشت.

3. گرفتن مدرک معتبر طراحی وب

البته که طراح سایت شدن، لزومی به داشتن مدرک ندارد! اگر کارتان خوب باشد و بتوانید حرفه‌ای بودنتان را به مشتریان بالقوه نشان دهید، کلی پروژه خواهید گرفت؛ حتی ممکن است بتوانید در برخی از شرکت‌های مطرح این حوزه استخدام شوید.

ولی خب، داشتن مدرک مسیر را برایتان هموارتر می‌کند؛ مخصوصاً اگر دنبال کار ثابت باشید؛ چون بسیاری از کمپانی‌های معتبر طراحی سایت، برای استخدام متخصص از او مدرک می‌خواهند.

در واقع، مدرک معتبر می‌تواند مزیت رقابتی شما در مقایسه با دیگر طراحان باشد. هزینه کردن برای دوره‌های طراحی سایت، نوعی سرمایه‌گذاری به حساب می‌آید! هم دانشتان تقویت خواهد شد، هم چیزهای جدید یاد می‌گیرید و هم مدرک خواهید گرفت!

مسلماً داشتن مدارک از مراجع بین‌المللی ارزش بیشتری خواهند داشت؛ از جملۀ مهم‌ترین مدرک‌های بین‌المللی، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • Adobe Certification
  • Responsive Web Design Certification
  • Google UX Design Certificate

با داشتن این مدارک، می‌توانید در بازار کار بین‌المللی دنبال کار بگردید و درآمد دلاری داشته باشید؛ البته اجازه دهید همینجا بگوییم که به‌عنوان یک هموطن ساکن ایران، گرفتن پروژ خارجی کار بسیار سخت و پرچالشی خواهد بود.

دریافت مدرک طراحی سایت

ضمناً این‌طور برداشت نکنید که مدارک داخلی ارزشی ندارند؛ اتفاقاً دوره‌های بسیاری که توسط مجموعه‌های ایرانی برگزار می‌شوند، هم بار علمی بالایی دارند و هم مدرک برخی از آن‌ها برای کار کردن با کارفرمای ایرانی بسیار کمکتان خواهد کرد.

ما هم در ایران‌لرن دورۀ آموزش طراحی سایت با وردپرس را داریم؛ اگر می‌خواهید طراحی و ساخت سایت با این CMS شناخته‌شده را یاد بگیرید، توصیه می‌کنیم این دورۀ کامل و مفصل را تهیه کنید.

4. سایت خودتان را بسازید

داشتن یک سایت شخصی، از دو جهت آورده خواهد داشت!

اول اینکه می‌توانید از آن برای پروموت حرفۀ خود استفاده کنید؛ به‌عنوان کسی که در فضای دیجیتال فعالیت دارد، باید بتوانید از تمام پتانسیل موجود برای جذب مشتریان جدید و گرفتن پروژه‌های بیشتر استفاده کنید.

اما قبل از اینکه سایت به کار اهداف مارکتینگ بیاید، می‌تواند محلی باشد برای تمرین و تقویت مهارت‌هایتان.

اگر قرار باشد مکانیکی یاد بگیرید، باید یک ماشین در اختیار داشته باشید تا هرچیزی که یاد می‌گیرید را روی آن امتحان کنید.

خب شرایط برای حرفۀ طراحی سایت هم یکسان است. سایت شخصی‌ای که می‌سازید، اولین نمونه کار شما خواهد بود. می‌توانید هرچیزی که یاد می‌گیرید را روی آن امتحان کنید و مطمئن شوید فرایند آموزش به‌خوبی پیش می‌رود.

توجه داشته باشید که در فرایند آموزش طراحی سایت، کلی مهارت یاد می‌گیرید؛ اگر آن‌ها را به کار نگیرید و آزمون و خطا نکنید، احتمالاً خیلی زود از خاطرتان خواهند رفت.

بعد از ساخت و بالا آوردن سایت خودتان، می‌توانید کار حرفه‌ای را با پروژه‌های طراحی سایت کوچک شروع کنید.

5. پورتفولیو بسازید

یادگیری صرف برای تبدیل شدن به یک طراح سایت حرفه‌ای کافی نیست! اگر مشتری نداشته باشید و از این راه پول در نیاورید، تلاش‌هایتان برای هیچ بوده‌اند.

یکی از اولین لازمه‌های گرفتن پروژه، داشتن پورتفولیو است. در بخش قبلی گفتیم که داشتن سایت برای دستیابی به اهداف مارکتینگ کمکتان می‌کند و به‌علاوه، اولین نمونه کار شما محسوب می‌شود.

توجه داشته باشید که پورتفولیوی خوب در این زمینه، شما را از بسیاری از رقبا جلوتر می‌برد و شانستان برای گرفتن پروژه بیشتر خواهد شد.

خب قاعدتاً شمایی که تازه می‌خواهید شروع به یادگیری کنید، نمونه کاری برای قرار دادن در پورتفولیو نخواهید داشت (به غیر از سایت خودتان)!

مشکلی نیست. می‌توانید از پروتوتایپ‌هایی که ساخته‌اید، آن‌هایی که به سایت واقعی تبدیل نشده‌اند استفاده کنید.

توصیه می‌کنیم موارد زیر را در پورتفولیو لحاظ کنید:

  • تاریخچۀ کاری: فرض را بر این می‌گیریم که چندوقتی است مشغول طراحی سایت هستید و تا به حال چند نمونه کار برای خود دست‌وپا کرده‌اید. بهتر است برترین کارهایی که داشته‌اید را در پورتفولیو بیاورید. سخت نگیرید و ساده‌ترین کارها را هم اضافه کنید. کیس‌استادی‌ها، قالب‌هایی که طراحی کرده‌اید یا حتی لوگو، فونت یا هرچیز مشابه دیگری.
  • خدماتی که ارائه می‌کنید: به‌عنوان طراح سایت، مشتری ممکن است درخواست خدمات متنوعی را از شما داشته باشد. ممکن است مجموعه‌ای برای طراحی یک پروتوتایپ ساده سراغتان بیاید، در حالی که مشتری دیگری از شما می‌خواهد سایتی کامل و تعاملی برایش بسازید؛ به همین خاطر، خوب است در پورتفولیو ذکر کنید که چه خدماتی در حوزۀ طراحی سایت ارائه می‌کنید.
  • حوزه‌ای که در آن فعالیت می‌کنید: حضور در اینترنت و سایت، مختص به قشر مشخصی از کسب‌وکارها نیست! بیزنس‌های مختلف در هر حوزه‌ای، می‌توانند سایت داشته باشند و علاقه به این موضوع طی سالیان اخیر چندین برابر شده است! اما اگر نظر ما را بخواهید، توصیه می‌کنیم تمرکزتان را روی گوشه‌ای مشخص (Niche) بگذارید تا راحت‌تر معروف شوید و مشتریان بیشتری داشته باشید. مثلاً اگر فقط وب‌سایت‌های فروشگاهی می‌سازید، حتماً این موضوع را در پورتفولیو به صراحت مشخص کنید.
  • مهارت‌هایی که دارید: مشخص کردن مهارت‌هایی که در آن‌ها حرفه‌ای هستید، شما را از دیگر رقبا متمایز می‌کند؛ همچنین بهتر است مدارکی که دارید را به‌همراه دستاوردهایتان در این حوزه، داخل پورتفولیو بیاورید.

چگونه وب دیزاینر شویم

پس بعد از ساخت سایت شخصی، حتماً اقدام به تهیۀ یک پورتفولیوی حرفه‌ای کنید که بتواند توجه مخاطبان هدف را جلب کند.

6. خدماتتان را پروموت کنید

گفتیم که داشتن سایت شخصی، کمک می‌کند مهارت‌هایتان را به دیگران نشان دهید و با مارکتینگ درست، مشتریان جدید جذب کنید و پروژه‌های بیشتر بگیرید. خب داشتن سایت شاید مهم‌ترین اقدام در این زمینه باشد، اما مطلقاً کافی نیست!

باید از تمام پتانسیل‌های موجود نهایت بهره را ببرید تا افراد بیشتری با شما و کارتان آشنا شوند.

اجازه دهید راجع‌به رایج‌ترین روش‌های پروموتی که می‌توانید پیش بگیرید صحبت کنیم:

  • بهره بردن از شبکه‌های اجتماعی: با توجه به اینکه مردم وقت بسیاری را در شبکه‌های اجتماعی سپری می‌کنند، خوب است از پتانسیل این پلتفرم‌ها نهایت استفاده را ببرید. مخصوصاً لینکدین را فراموش نکنید؛ این شبکۀ اجتماعی حرفه‌ای، می‌تواند بستری مناسب برای پروموت شما و خدماتتان به‌عنوان طراح سایت باشد. یک پروفایل حرفه‌ای بسازید و کاری کنید تا افراد بیشتری شما را بشناسند.
  • در رویدادهای مرتبط شرکت کنید: هر سال چندین رویداد مرتبط با دیجیتال مارکتینگ در شهرهای مختلف کشورمان برگزار می‌شوند. اگر مشکلی با ارتباط گرفتن حضوری ندارید، می‌توانید با شرکت در آن‌ها، ارتباطات ارزشمندی بسازید. ارتباطاتی که می‌توانند به گرفتن پروژه‌ها و پیشنهادهای همکاری تازه منجر شوند.
  • از مشتریان فعلی ارجاع بگیرید: رضایت مشتری فعلی باید طوری جذب شود که به میل خود شما را به دوستانش معرفی کند. البته می‌توانید برای این کار جوایز و پاداش‌هایی هم تعیین کنید تا فرایند تسهیل شود. مثلاً می‌توانید پشنهاد یک ماه خدمات پشتیبانی رایگان را به افرادی بدهید که مشتری جدید معرفی می‌کنند.

در کل، راه‌های بسیاری برای پروموت برندتان وجود دارد. سراغ آن‌هایی بروید که بیشتر از همه به شرایطتان می‌خورند.

7. دائماً دانش و اطلاعات خود را به‌روز کنید

در دنیای سریع امروز، حتی اگر مهارت‌های غیر آنلاین هم داشته باشید، باید پیگیر مراجع و منابع مرتبط باشید تا از بتوانید خود را به‌روز نگه دارید.

این موضوع وقتی به مشاغل حوزۀ دیجیتال، مثل طراحی سایت، می‌پردازیم بسیار مهم‌تر هم خواهد شد. همین طراحی سایت را در نظر بگیرید، از 10 سال قبل تا الان دچار تغییرات بسیار شده است؛ جالب این کهبه احتمال خیلی زیاد، طی سالیان آینده هم تغییرات بیشتری را خواهد دید.

پس به‌روز باشید تا همیشه کارتان نمایانگر آخرین متد روز دنیا باشد و بتوانید سایت‌های مدرن با قابلیت‌های گوناگون بسازید.

سعی کنید مهارت‌های جدید یاد بگیرید و البته مهارت‌های قبلی را هم تقویت کنید. حتماً علاوه‌بر منابع داخلی، از منابع خارجی و بین‌المللی هم استفاده کنید تا با علم روز دنیا پیش بروید.

خب این‌ها مراحلی بودند که برای طراح سایت شدن باید پشت سر بگذارید. اجازه دهید به یک سؤال مهم که احتمالاً ذهن بسیاری را درگیر کرده است، پاسخ دهیم.

فریلنسر شویم یا در یک شرکت طراحی سایت استخدام شویم؟

فریلنسر شویم یا در یک شرکت طراحی سایت استخدام شویم؟

شغل طراحی سایت جزو آن دسته از مهارت‌هایی است که با دورکاری سازگاری دارد؛ یعنی لزومی به حضور در مکانی مشخص نیست. هرجا که به کامپیوترتان دسترسی داشته باشید و اینترنت پر سرعت هم فراهم باشد، می‌تواند به محل کار تبدیل شود.

پس با این وجود، بهتر است به‌صورت فریلنسری پیش برویم یا یک کار تمام‌وقت در یک شرکت مرتبط را انتخاب کنیم؟

تصمیم‌گیری با شما است و می‌توانید با توجه به شرایط خاص خودتان بهترین انتخاب را داشته باشید؛ اما اجازه دهید ما هم در اینجا رویکرد مناسب‌تر را پیشنهاد کنیم.

به‌عنوان یک طراح سایت تازه‌کار، بهتر است ابتدا با یک کار تمام‌وقت در این زمینه شروع کنید. وقتی با یک مجموعۀ حرفه‌ای کار کنید، از مزایایی برخوردار خواهید شد که به رشد شما کمک می‌کنند. مثلاً حضور حرفه‌ای‌تر‌ها که می‌توانید روی راهنمایی‌هایشان حساب کنید و کلی نکتۀ جدید از آن‌ها یاد بگیرید.

اگر قرار است فریلنسر باشید، باید آمادۀ مواجهه با چالش‌های مختلف باشید. چالش‌هایی که در صورت داشتن تجربۀ یک کار تمام وقت، راحت‌تر حل خواهند شد.

به‌علاوه، برای کسب درآمد قابل قبول از فریلنسری، لازم است نمونه‌ کارهای خوبی داشته باشید. خب با استخدام شدن در یک شرکت طراحی سایت، می‌توانید نمونه کار هم جمع کنید.

در نهایت، فریلنسری می‌تواند درآمد خیلی بیشتری داشته باشد؛ همچنین، با توجه به اینکه ساعت کاری و محل کار توسط فریلنسر مشخص می‌شوند، گزینۀ جذابی به‌نظر می‌رسد.

خلاصه ما توصیه می‌کنیم به‌عنوان یک طراح سایت تازه‌کار، ابتدا در یک موقعیت شغلی تمام‌وقت مشغول شوید و بعد به فکر گرفتن پروژه و کار به‌عنوان یک فریلنسر باشید.

و اما اینکه طراح سایت چقدر می‌تواند درآمد داشته باشد؟

درآمد طراح سایت در ایران و جهان چقدر است؟

تا اینجای مقاله بررسی کردیم که چگونه طراح سایت شویم و چگونه سایت طراحی کنیم. حالا اجازه دهید راجع‌به درآمد این شغل پرمتقاضی صحبت کنیم.

هرچه زمان می‌گذرد، کسب‌وکارها نیاز به داشتن سایت را بیشتر حس می‌کنند؛ پس طبیعتاً وب‌دیزاین جزو مشاغلی است که خواهان بسیاری دارد.

در این بخش، هم حقوق طراحان سایت در داخل کشور را بررسی می‌کنیم و هم درآمد آن‌ها در برخی از پیشرفته‌ترین کشورها را زیر ذره‌بین می‌بریم. سعی می‌کنیم اطلاعات لازم برای آن‌هایی که قصد کار بین‌المللی دارند را هم ارائه کنیم.

با استناد به آمار Indeed، میانگین درآمد یک طراح سایت در کشور انگلستان حدود 39 هزار دلار است.

شرکت‌هایی که در شهر دوبی قرار دارند، به‌طور میانگین ماهی 2750 دلار به طراحان وب‌سایت حقوق می‌دهند. این آمار از سایت GlassDoor استخراج شده است.

همچنین در کانادا، به‌عنوان یک طراح سایت می‌توانید به‌طور میانگین سالی 54280 دلار درآمد کسب کنید.

می‌توان نتیجه گرفت که به‌طور کلی، وب دیزاینرها درآمد نسبتاً قابل‌قبولی در بازار جهانی دارند. و اما درآمد طراحی سایت در ایران چقدر است؟

درآمد طراح سایت در ایران و جهان چقدر است؟

خب متأسفانه هیچ مرجع معتبری برای بررسی حقوق مشاغل مختلف در کشورمان وجود ندارد؛ اما با بررسی منابع مختلف، می‌توان گفت طراح سایتی که کار با ابزارهای مختلف را در کنار کدنویسی بلد باشد، می‌تواند بین 10 تا 50 میلیون در ماه درآمد کسب کند.

توجه داشته باشید که این اعداد به‌صورت کلی خدمتتان ارائه شده‌اند؛ یعنی ممکن است طراح سایتی در ابتدای کار باشد و حتی یک میلیون تومان هم در ماه درآمد نداشته باشد؛ همچنین، در نقطۀ مقابل، ممکن است فریلنسری که شهرت خوبی دارد، درآمد بسیار بیشتری هم داشته باشد.

شغل طراحی سایت: حرفه‌ای که حال و آیندۀ خوبی دارد

در این مقاله سعی کردیم شغل طراحی سایت را کامل بررسی کنیم و به سؤال چگونه طراح سایت شویم پاسخ دهیم.

با توجه به رشد روزافزون اینترنت، این حرفه جزو مشاغلی محسوب می‌شود که وضعیت خوبی دارد؛ همچنین، پیش‌بینی می‌شود در آینده هم متقاضیان این تخصص زیاد باشند.

علاوه‌بر این‌ها، میزان درآمد طراحان سایت در ایران و خارج از کشور هم نشان می‌دهد که با حرفه‌ای نسبتاً پردرآمد طرف هستیم.

امیدواریم بعد از خواندن این مقاله، دید خوبی نسبت به طراحی سایت پیدا کرده باشید. هر سؤالی در این زمینه داشتید، حتماً در قسمت نظرات آن را با ما مطرح کنید.

ارسال دیدگاه
منتظردیدگاه شماهستیم

ارسال نظر