فهرست مطالب
SEO Writing یا تولید محتوای سئو شده، یکی از لازمههای تصاحب جایگاههای برتر نتایج جستوجو است. هرچقدر هم همۀ جوانب سایت را بهخوبی بهینهسازی کنید، تا وقتی محتوای سئوپسند نداشته باشید، گوگل و دیگر موتورهای جستوجو توجهی به شما و سایتتان نخواهند داشت
در این مقاله میخواهیم راهکارهای تولید چنین محتوایی را بررسی کنیم. محتوایی که هم برای کاربر مفید است و هم موتورهای جستوجو آن را دوست دارند.
قبل از اینکه برویم سراغ نکات و روشها، بیایید تعریف کاملتر و دقیقتری از محتوای سئو شده داشته باشیم.
منظور از تولید محتوای سئو شده چیست؟
اغراق نیست اگر بگوییم نیمی از تمام فعالیتهای سئو به محتوا گره خورده است! اصلاً به همین خاطر است که میگویند محتوا پادشاه است (ادعایی که اخیراً بسیار جنجالبرانگیز شده)؛ چون محتوا میتواند صفحات یک سایت را به رتبههای برتر برساند و کلی ترافیک جذب سایت کند.
توصیه میکنیم مقالۀ سئو چیست را بخوانید تا اطلاعات کاملی راجعبه بهینهسازی سایت برای موتورهای جستوجو به دست آورید.
و اما تولید محتوای سئو شده! منظور از این عبارت، نوشتن محتوایی است که هدفش تصاحب جایگاههای بالای صفحۀ نتایج موتورهای جستوجو است. محتوایی که روی یک یا مجموعهای از کلمات کلیدی تمرکز دارد.
چنین محتوایی باید خوانایی خوبی داشته باشد؛ بهعلاوه، خلق ارزش برای مخاطب هم اهمیت بسیار زیادی دارد. محتوایی سئوپسند به حساب میآید که مخاطبان را درگیر و آنها را وادار به تعامل کند.
بهطور کلی، محتوای سئو شده باید:
- برای کلمات کلیدی بهخصوصی بهینه شده باشد؛
- واقعاً برای مخاطبان ارزشمند باشد و مشکل آنها را برطرف کند؛
- موتورهای جستوجو باید موضوع آن را بهراحتی بفهمند.
بیایید ببینیم چرا تولید چنین محتوایی مهم است.
چرا تولید محتوای منطبق بر اصول سئو اهمیت دارد؟
قرار گرفتن در صدر نتایج جستوجو، نهتنها ترافیک سایت را زیاد میکند، بلکه باعث جذب افرادی میشود که مخاطب هدفتان هستند و احتمال تبدیل شدنشان به مشتری بیشتر است.
در واقع، با یک تیر دو نشان میزنید؛ هم ترافیک را افزایش میدهید و هم توجه مخاطب هدفتان را جلب میکنید!
با تولید محتوای سئو شده، صفحۀ سایتتان شانس بیشتری برای قرارگیری در جایگاههای برتر نتایج جستوجو خواهد داشت.
برای مثال همین مقاله را در نظر بگیرید. اگر از گوگل به سایت ما و مشخصاً این بلاگپست رسیده باشید، احتمالاً عبارت محتوای سئوپسند، تولید محتوای سئو شده یا عباراتی از این دست را سرچ کردهاید.
هدف ما هم جذب افرادی است که میخواهند در این رابطه اطلاعات کسب کنند؛ افرادی مثل خودتان.
حالا سعی میکنیم علاوهبر ارائۀ اطلاعات ارزشمند، شما را به خواندن دیگر مقالاتمان که مرتبط با دغدغههای شما هستند دعوت کنیم؛ مثلاً بالاتر به مقالۀ سئو چیست لینک دادیم.
اگر محتوایمان سئوپسند نبود، نمیتوانستیم جایگاههای خوبی در نتایج جستوجو داشته باشیم و امکان رشد هم وجود نداشت.
پس میتوان گفت سئو پلی است که مخاطبان هدف را به سایت شما میرساند. بدون این پل، ارزشمندترین محتواها هم دیده نمیشدند و به هدفتان، یعنی جذب مخاطب درست نمیرسید.
علاوهبر اینها، یک محتوای سئو شده، تجربۀ کاربری بازدیدکننده را بهبود میبخشد و باعث میشود افراد وقت بیشتری را در سایت بگذرانند و بیشتر با بخشهای مختلف آن تعامل بگیرند. اتفاقاتی که به گوگل میگویند این سایت بهخصوص ارزشمند است و لیاقت تصاحب جایگاههای برتر جستوجو را دارد.
خب حالا بیایید ببینیم تولید محتوای سئو شده چگونه است؟ یا به عبارتی، چه چیزهایی باعث میشوند یک محتوا سئوپسند محسوب شود.
12 راهکار در رابطه با تولید محتوای سئو شده
برای اینکه مطمئن شوید محتوایتان اصول سئو را رعایت و خوشایند موتورهای جستوجو را جلب میکند، باید نکاتی را رعایت کنید؛ منظورمان 12 نکتهای هستند که در این بخش آنها را بررسی میکنیم.
1. کیورد ریسرچ و پیدا کردن کلمات کلیدی اصلی
همانطور که بالاتر هم گفتیم، یکی از خصوصیتهای محتوای سئو شده این است که روی کلمات کلیدی مشخصی تمرکز دارد. کلمات کلیدی همان عباراتی هستند که مخاطبان هدفتان جستوجو میکنند تا نیازهایشان را برطرف کنند. نمیتوان آنها را با حدس زدن پیدا کرد و باید از طریق ابزارهای موجود، کیورد ریسرچ یا تحقیق کلمات کلیدی انجام دهید.
اگر میخواهید این کار را انجام دهید، مقالۀ آموزش جامع تحقیق کلمات کلیدی را بخوانید تا هم با روال کار آشنا شوید و هم بهترین ابزارهای انجام این کار را بشناسید.
خلاصه که اولین قدم از تولید محتوای سئو شده، کیورد ریسرچ درستوحسابی است. با این کار میتوانید انواع کلمات کلیدی را که به مخاطبان هدفتان مرتبط هستند پیدا کنید. از کلمات کلیدی با ترافیک بالا (آنهایی که زیاد جستوجو میشوند) گرفته تا انواع کیوردهایی که کمتر سرچ میشوند، ولی ارتباط تنگانگی با مخاطبان هدفتان دارند.
هنگام انتخاب کلمات کلیدی مدنظرتان، میزان رقابت یا سختی آنها را هم در نظر بگیرید. توصیه میکنیم سراغ آنهایی بروید که رقابت بالایی ندارند و راحت میتوان برای آنها رتبه گرفت.
اگر سایتتان تازه تأسیس است و اعتبار چندانی نزد موتورهای جستوجو ندارد، بهتر است تمرکزتان را روی کلمات کلیدی دمبلند یا long-tail keyword بگذارید. احتمالاً میزان جستوجوی این عبارات پایین باشد، ولی بعد از گذشت زمان و جذب ترافیک از طریق تولید محتوای سئو شده برای این نوع از کلمات کلیدی، اعتبارتان نزد گوگل بیشتر میشود و میتوانید کیوردهای کوتاهتر با حجم بیشتر و رقابت سنگینتر را هم هدف بگیرید.
قبلاً روال اینجوری بود که برای هر کلمۀ کلیدی، یک محتوای جداگانه تهیه میشد؛ ولی حالا اوضاع فرق کرده و باید برای مجموعهای از کیوردهای مرتبط، مقالهای یکسان بنویسید. در بین این کیوردها، یکی از آنها کلمۀ کلیدی اصلی یا Primary Keyword است. کلمۀ کلیدی اصلی همان عبارتی است که میخواهید محتوا را پیرامون آن تولید کنید. باقی کیوردها، کلمههای کلیدی فرعی محسوب میشوند.
پس تولید محتوا بدون هدفگیری کلمۀ کلیدی مشخص، مثل کوبیدن آب در هاون بیثمر است و برای پیدا کردن کلمات کلیدی مرتبط با حوزۀ فعالیتتان، باید یک کیورد ریسرچ اصولی و قاعدهمند داشته باشید؛ البته اگر میخواهید جایگاههای برتر را به صحفات سایت خود اختصاص دهید!
2. خلق محتوای با کیفیت و ارزشمند
گوگل و باقی موتورهای جستوجو، ارزش ویژهای برای محتواهای با کیفیت قائل هستند؛ محتواهایی که واقعاً برای خواننده ارزش خلق و نیازش را برطرف کنند.
محتوایی سئوپسند است که آگاهیبخش باشد و اطلاعات بهدردبخور در اختیار خواننده قرار دهد. کسی که محتوا را تهیه میکند، باید بهخوبی راجعبه موضوع تحقیق کرده باشد و هدفش از تولید محتوا، رفع نیاز و پاسخ به پرسشهای مخاطب هدف باشد.
قبلاً جلب توجه و رضایت موتورهای جستوجو کفایت میکرد؛ ولی حالا با پیشرفت گوگل و همکارانش، راضی کردن آنها با جلب رضایت خواننده ممکن میشود! باید محتوایی تولید کنید که کاربر برای مصرفش زمان بگذارد و با آن تعامل بگیرد. هرچقدر بازدیدکننده زمان بیشتری را روی صفحۀ سایت شما سپری کند، موتورهای جستوجو اینطور برداشت میکنند که محتوا ارزشمند و با کیفیت است.
مولتیمدیا بودن (استفاده از فرمتهای مختلف محتوایی) یکی از راههای بالا بردن کیفیت محتوا است. اگر بلاگپست مینویسید، حتماً در آن از تصاویر مرتبط و کاربردی استفاده کنید. اگر بتوانید ویدیو و صوت هم به آن اضافه کنید که چه بهتر.
ضمناً، توجه داشته باشید که محتوای تولیدی، باید با نیت کاربر از جستوجو تطابق داشته باشد! مثلاً کاربری که دنبال آموزش نصب کاغذ دیواری است، مشخصاً میخواهد اطلاعات کسب کند و آموزش ببیند. در رابطه با این موضوع بهخصوص، در کنار آموزش متنی، میتوانید محتوای ویدیویی هم ارائه کنید تا جستوجوکننده راحتتر به خواستهاش برسد.
در نقطۀ مقابل، کاربری که عبارت “خرید کاغذ دیواری” را سرچ میکند، قصد خرید دارد! پس باید صفحۀ محصولات را برای این کلمۀ کلیدی بهینه کرد تا در نتایج نمایش داده شود.
بگذارید خیالتان را راحت کنیم؛ اگر محتوا با کیفیت نباشد، هیچ اقدامی در راستای بهینهسازی برایتان مفید نخواهد بود و صفحه را به جایگاههای برتر نمیرساند.
در رابطه با برخی حوزهها، مثل سلامتی، پزشکی، مالی و پولی، رژیمهای غذایی و…، اهمیت ارائۀ اطلاعات درست چند برابر میشود؛ چون اگر اطلاعات نادرست بدهید، بازدیدکننده با ضررهای جدی مالی و جانی مواجه میشود و این موضوع در نهایت، هم روی سئو سایت اثر منفی میگذارد و هم ممکن است شما را درگیر مسائل حقوقی کند!
این را هم بگوییم: محتوایی با کیفیت محسوب میشود که علاوهبر ارزشمند بودن و انتقال اطلاعات درست و مهم، سرگرمکننده هم باشد.
3. جایگذاری درست کلمات کلیدی
اولین نکته پیدا کردن کلمات کلیدی از طریق Keyword Research بود و دومین نکته هم خلق یک محتوای با کیفیت. همانطور که احتمالاً خودتان فهمیده باشید، باید از کلمات کلیدی در محتوا (همان محتوای با کیفیت) استفاده کنید تا در نتایج جستوجوی مخاطبان هدفتان دیده شوید.
ولی خب، اینکه چطور و چقدر از کیوردها استفاده کنید هم خودش مسئلهای دیگر است!
اول از همه اینکه کیورد استافینگ نکنید؛ یعنی بیجهت و غیرطبیعی کلمات کلیدی را قطاری پشت سر هم نگذارید که گوگل از این کار متنفر است! در عوض، فقط در جاهایی که واقعاً نیاز است و بهصورت کاملاً طبیعی آنها را به کار بگیرید. اگرچه در رابطه با تعداد دفعات استفاده فرمول مشخصی وجود ندارد، ولی بیشتر متخصصها معتقدند بهتر است در هر 1000 کلمه، نهایتاً 6 بار از کلمۀ کلیدی اصلی استفاده کنید. کلمات کلیدی فرعی هم یکبار نوشته شوند کافی است.
یادتان باشد یکی از راههای گوگل برای فهم موضوع صفحه، بررسی کلمات کلیدیای هستند که در آن به کار رفته شده است؛ پس استفاده از کلمات کلیدی مرتبط (همان فرعی) را فراموش نکنید، مخصوصاً LSIها. این عبارات شاید در ظاهر هیچ شباهتی به کلمۀ کلیدی اصلی نداشته باشند، ولی در مفهوم با آنها ارتباط دارند. مثلاً اگر کیورد اصلی “بهترین خودروی ایرانی” باشد، عبارت “شاهین اتوماتیک” میتواند یکی از LSIها باشد.
4. نوشتن عناوین جذاب
عناوین و هدینگها میتوانند نقش بسیار مهمی در سئوپسند کردن یک محتوا و البته بهبود تجربۀ کاربری داشته باشند.
بیشتر خوانندهها، قبل از شروع به خواندن یک محتوا، یک نگاه سرسری به عناوین آن میاندازند؛ اگر حس کنند اطلاعاتی که قرار است در اختیار آنها قرار بگیرد ارزشش را دارد، شروع به خواندن میکنند و در غیر این صورت، بیخیال میشوند و صفحه را میبندند.
عناوین جذاب و گیرا، هم باعث میشوند بازدیدکنندهها موضوع بخشهای مختلف مقاله را بفهمند و هم آنها را تشویق به خواندن میکنند.
در بین تمام عناوین، عنوان اصلی و تایتل تگ اهمیت بیشتری دارند. چون آنها نقطۀ برخورد اصلی بین بازدیدکنندۀ احتمالی و مقاله هستند. برای اینکه بتوانید عناوین بهدردبخور بنویسید، این نکات را رعایت کنید:
- از کلمۀ کلیدی در عنوان استفاده کنید؛
- سعی کنید عنوان را کمتر از 60 کاراکتر بنویسید. گوگل تنها 60 کاراکتر اول را به جستوجوکننده نشان میدهد؛
- سعی کنید موضوع مقاله را در همان 60 کاراکتر بهصورت شفاف بیان کنید.
عناوین علاوهبر نقش مهمی که در جلب توجه خواننده دارند، به موتورهای جستوجو کمک میکنند موضوع صفحه را بهتر بفهمد.
کلمات قدرتمند هم در این مسیر کمکتان میکنند. مثلاً بهترین، مؤثرترین، برترین، ارزانترین، کاربردیترین، پرطرفدارترین و….
در کل، عناوین علاوهبر خاصیتهایی که تا اینجا به آنها پرداختیم، در ساختاربندی هرچه بهتر محتوا هم مؤثر هستند.
5. محتوا را درست ساختاربندی کنید
رباتهای موتورهای جستوجو، سایت را آنطور که ما میبینیم نمیبینند! آنها کدهای HTML را میبینند و از طریق آنها میتوانند محتویات هر صفحه را تشخیص دهند. قصد نداریم چیستی HTML را بررسی کنیم، ولی باید به برخی از مهمترین بخشهای بپردازیم.
مشخصاً راجعبه تگهای H1 تا h6 حرف میزنیم. H1 همان عنوان مقاله است. قاعدتاً هیچ صفحهای نباید بیشتر از یک H1 داشته باشد؛ مگر در مواقع خاص و استثنایی.
H2 هدینگهای اصلی صفحه هستند که هرکدام میتوانند شامل چندین H3 شوند. مثلاً همین راهکارهایی که میخوانید و الان پنجمین مورد را بررسی میکنیم، H3های آخرین H2 (تا اینجای مقاله) هستند؛ یعنی “12 راهکار برای تولید محتوای سئو شده”.
هرکدام از این H3ها هم میتوانند یک یا چند H4 داشته باشند و این روال تا H6 ادامه پیدا میکند. منظور از ساختار درست این است که بهیکباره بعد از تگ H2، تگ H4 نیاورید!
در واقعی این Hها، محتوای شما را به بخشهای جداگانه تقسیم میکنند. از جملۀ مهمترین فواید این بخشبندی، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- به ساختاربندی بهتر محتوا و راحت کردن خواندن آن برای بازدیدکننده کمک میکنند؛
- به استفادۀ طبیعی و درست از کلمات کلیدی اصلی و فرعی در طول محتوا کمک میکنند؛
- به کاربر برای پیدا کردن بخشی از اطلاعات که مدنظرش است کمک میکنند و این کار به بهبود تجربۀ کاربری منجر میشود.
برای اینکه بفهمید منظورمان از راحتتر کردن خواندن مقاله چیست، فرض کنید همین مقاله تولید محتوای سئو شده را بدون هیچ هدینگی مینوشتیم. بدون شک خواندن آن بسیار سختتر بود!
6. بهبود خوانایی محتوا
این موضوع آنقدر مهم است که ترجیح دادیم بخشی جداگانه را به آن اختصاص دهیم. یادآوری میکنیم که هرچقدر بازدیدکننده زمان بیشتری را روی سایتتان بگذراند، برای سئو آن هم بهتر است.
نکات زیر را برای نوشتن محتوایی که خوانایی خوبی دارد، رعایت کنید:
- استفاده از پاراگرافها و جملات کوتاه؛
- استفاده از عبارات راحت فهم و نوشتن با زبان ساده؛
- استفاده از تصاویر برای بهتر کردن تجربۀ خواندن؛
- استفاده از بولتینها و لیستها.
تهیۀ چنین محتوایی علاوهبر نگه داشتن مخاطب در صفحه، باعث میشود الگوریتمهای موتورهای جستوجو بخشهای کلیدی محتوا و موضوع آن را بهتر تشخیص دهند.
صحبت از الگوریتمها شد؛ برای اینکه بدانید راجعبه چه چیزهایی صحبت میکنیم، مقالۀ زیر پوست الگوریتم های سئو گوگل چه میگذرد را بخوانید.
بهعلاوه، طراحی سایت باید ریسپانسیو باشد تا محتوا در تمام نمایشگرها با همۀ سایزها، به بهترین شکل نشان داده شود. با این کار، تجربۀ خوب کاربری برای بازدیدکنندگانی که از طریق موبایل وارد سایتتان میشوند هم تضمین خواهد شد.
بنابراین، بهبود خوانایی محتوا، یکی دیگر از اصول مهم تولید محتوای سئو شده است.
7. بهینهسازی تصاویر
تا اینجا بیشتر راجعبه بهینهسازی متون صحبت کردیم؛ ولی انواع دیگر فرمتهای محتوایی که در صفحه قرار میگیرند هم باید بهینه شوند؛ مخصوصاً عکسها!
ترجیحاً اسامی عکسها را به انگلیسی و توصیفی بنویسید. تگ آلت هم باید بهخوبی نوشته شود و دقیقاً موضوع عکس را بیان کند تا محتوا کاملاً سئوپسند باشد. اگر مقدور بود، از کلمۀ کلیدی اصلی در توضیحات آلت استفاده کنید. البته توجه داشته باشید که این کار باید کاملاً طبیعی باشد و کلمۀ کلیدی باید به موضوع عکس ربط داشته باشد.
علاوهبر اینها، عکس باعث افزایش جذابیت محتوا میشود و احتمال به اشتراکگذاری آن را افزایش میدهد.
ابعاد تصاویر هم موضوع بسیار مهمی است. عکسهای بزرگ که حجم زیادی دارند، سایت را کند میکنند و این اتفاق برای تجربۀ کاربری مثل سم میماند!
عکس هم باید با کیفیت باشد و هم باید با بیشترین سرعت ممکن لود شود. در این رابطه، CDN هم میتواند کمکتان کند. کلاً CDN یا شبکۀ توزیع محتوا، باعث میشود سایت برای همۀ بازدیدکنندگان، فارغ از موقعیت مکانی آنها، با بیشترین سرعت ممکن بالا بیاید.
8. استفادۀ درست از لینکهای داخلی و خارجی
لینکها یکی از فاکتورهای اصلی گوگل برای سنجش خوب یا بد بودن یک صفحه هستند. دو نوع لینک داریم:
- لینک داخلی
- لینک خارجی
لینک داخلی، لینکی است به دیگر صفحات سایتتان میدهید. لینکها باید مرتبط با موضوع باشند و کاری کنند بازدیدکننده در سایتتان گشتوگذار کنند؛ بهعلاوه، لینکهای داخلی به موتورهای جستوجو کمک میکنند ارتباط بین صفحات مختلف سایتتان را بفهمند.
لینک خارجی، لینکی است که به صفحهای خارج از سایت خودتان میدهید. مثلاً در انتهای این مقاله، در بخش منابع، لینک مراجعی که از آنها برای نوشتن این مقاله کمک گرفتیم را میآوریم؛ آنها لینک خارجی هستند؛ یا مثلاً ممکن است آماری ارائه دهید و به صفحۀ مرجع لینک بدهید؛ آن لینکها هم خارجی هستند.
لینک خارجی میتواند به گوگل بفهماند که صفحۀ شما از منبع معتبری الهام گرفته و این یک سیگنال مثبت برای تصاحب جایگاههای برتر است.
عبارتی که لینک روی آن قرار میگیرد، با نام انکرتکست شناخته میشود. نوشتن انکرتکست هم قواعد خاص خودش را داردY مثلاً اینکه باید عبارتی توصیفی و ترجیحاً همراه با کلمۀ کلیدی صفحۀ مقصد باشد.
9. متا دیسکریپشن متقاعدکننده بنویسید
Meta Description در واقع خلاصهای از محتوا است که گوگل آن را زیر عنوان صفحهتان در نتایج نشان میدهد. باید آن را جذاب بنویسید؛ طوری که کاربر به کلیک روی لینک سایتتان تشویق و وارد صفحه شود.
متا دیسکریپشن باید موضوع صفحه را بیان کند و مهم است که در آن از کلمۀ کلیدی اصلی استفاده کنید. این تکه نوشته باید بین 155 تا 160 کارکتر باشد.
هیچ تضمینی وجود ندارد گوگل از متا دیسکرپیشنی که نوشتید استفاده کند؛ به همین خاطر، باید کلمۀ کلیدی اصلی را بهصورت کاملاً طبیعی در آن قرار دهید تا گوگل متوجه ارتباط متا دیسکریپشن با موضوع اصلی مقاله شود و احتمال بهکارگیری آن افزایش یابد.
این را هم بگوییم که متا دیسکریپشن جزو فاکتورهای رتبهبندی به حساب نمیآید؛ همانطور که گفتیم، کاربرد آن تشویق و تحریک کاربر به کلیک روی لینک صفحهتان است. اتفاقی که در نهایت باعث بهبود سئو خواهد شد.
10. URL سئوپسند بنویسید
مقالهای در سایت Bakclinko وجود دارد که به فاکتورهای رتبهبندی گوگل میپردازد. در آن مقاله، URL صفحه هم بهعنوان یکی از پارامترهای مهم در رتبهبندی گوگل اشاره میشود.
برای اینکه URL سئوپسند باشد، نکات زیر را رعایت کنید:
- URL را به انگلیسی بنویسید؛
- اگر مقدور است، از کلمۀ کلیدی هر صفحه در URL آن استفاده کنید؛ چون گفتیم URL را به انگلیسی بنویسید، باید معادل انگلیسی کلمۀ کلیدی را بیاورید. این کار به گوگل کمک میکند موضوع صفحه را راحتتر بفهمد.
- تا جای ممکن URL را کوتاه نگه دارید؛
- کلمات را با خط فاصله از هم جدا کنید؛
- از حروف کوچک انگلیسی استفاده کنید و سراغ حروف بزرگ نروید که مشکلاتی ایجاد میکنند؛
- URL باید ساده و مرتبط با موضوع صفحه باشد.
یادتان باشد URL یکی از مهمترین بخشهایی است که گوگل برای فهم موضوع صفحه سراغش میرود؛ پس توجه ویژهای به بهینهسازی آن داشته باشید.
11. بهینهسازی سرعت صفحه
این کار ربطی به تولید محتوای سئو شده ندارد، ولی مانع خروج کاربران از صفحه میشود!
هیچکس سایت کند را دوست ندارد و مردم در این دورهوزمانه حوصلۀ صبر کردن زیاد برای بالا آمدن یک سایت را ندارند؛ پس اگر لود شدن محتوای صفحاتتان زمانبر باشد، به احتمال زیاد بیشتر بازدیدکنندگان قبل از مصرف محتوا صفحه را میبندند.
برای بهینهسازی سرعت صفحات سایت، باید روی سئو تکنیکال کار کنید. مقالۀ سئو تکنیکال چیست را بخوانید تا با این جنبۀ بهینهسازی سایت برای موتورهای جستوجو بیشتر آشنا شوید.
یکی از کاربردیترین تکنیکهایی که میتوانید به کار ببرید، فشردهسازی تصاویر است که بالاتر هم راجعبه آن صحبت کردیم. یک راه دیگر هم است که Lazy Loading نام دارد؛ یعنی تصاویر و ویدیوها زمانی لود میشوند که کاربر صفحه را اسکرول کند و به آنها برسد و نه به محض ورود کاربر به صفحه.
البته که فراموش نکنید، انتخاب هاستینگ مناسب هم در سرعت سایت تأثیر بسیار زیادی دارد.
12. محتواها را دائماً بهروزرسانی کنید
وقت بگذارید و هرازگاهی دستی به سروروی محتواهای قدیمی بکشید. ممکن است اطلاعاتی که پارسال درست بودند، امسال اشتباه باشند و لازم باشد تغییراتی اعمال کنید.
گوگل هم این کار را خیلی دوست دارد و قدردان سایتهایی است که محتواهای خود را بهروز میکنند.
محتوا باید تازه باشد و آمار و ارقام آن باید آپدیت شوند. علاوهبر اینها، چنین رویکردی به موتورهای جستوجو نشان میدهد که سایتتان فعال است و تلاش میکنید اطلاعات بهروز در اختیار مخاطبان قرار دهید.
همین مقاله را در نظر بگیرید. ممکن است سال بعد قواعد بازی تغییر کند و نکاتی که تا اینجا بررسی کردیم دیگر کارآمد نباشند! مثلاً شاید کلمات کلیدی کلاً ارزش خود را از دست بدهند؛ خب لازم است ما هم این مقاله را ادیت کنیم و بخش مرتبط به کیوردها را حذف کنیم.
این رویکرد مخصوصاً برای محتواهای همیشه سبز یا Evergreen، یعنی محتواهایی که تاریخ انقضا ندارند بسیار مهم است؛ چون قرار است همیشه از این نوع محتواها ترافیک بگیرید، باید حتماً اطلاعات ارائهشده در آنها را بهروز نگه دارید.
برای تصاحب جایگاههای برتر نتایج، تولید محتوای سئو شده ضروری است
همانطور که گفتیم، اگر میخواهید در نتایج گوگل بالا بروید و شاهد ورود ترافیک ارگانیک به سایتتان باشید، باید برای تولید محتوای سئو شده برنامه داشته باشید.
در این مقاله، 12 نکته برای خلق چنین محتواهایی را بررسی کردیم. نکاتی که کمکتان میکنند محتوایی سئوپسند تولید کنید. محتوایی که هم خوشایند کاربر و هم خوشایند موتورهای جستوجو را بهدنبال داشته باشد.
امیدواریم از خواندن این مقاله نهایت استفاده را برده باشید؛ اگر همچنان سؤالی در این رابطه دارید، حتماً در قسمت نظرات آن را با ما در میان بگذارید.