13 روش کسب درآمد از فتوشاپ | درآمد دلاری | ایران لرن
آموزش رایگان طراحی گرافیک و مدیا

13 روش کسب درآمد از فتوشاپ

بدون دیدگاه


برای کسب درآمد با فتوشاپ، نیازی نیست که تمام زیر و بم آن را بدانیم؛ این ابزار قابلیت‌های مختلفی دارد و می‌تواند نیازهای مختلفی را پاسخ دهد. مثلاً رتوش عکس، طراحی بنر و پوستر، سه‌بعدی سازی و غیره، هر یک شاخۀ جداگانه‌ای هستند که می‌توانید روی آن تمرکز کنید.
این وسط بازار کار فتوشاپ هم به عنوان یک ابزار طراحی بصری تا دلتان بخواهد خوب است؛ اما چگونه می‌توانیم کسب درآمد از فتوشاپ را شروع کنیم؟ اصلاً درست است که روی کسب درآمد از طریق فتوشاپ حساب کنیم؟
همراه ما باشید تا با هم پاسخ این پرسش‌ها را پیدا کنیم.

فتوشاپ کار

فتوشاپ کار کیست و چه می‌کند؟

اجازه بدهید قبل از ورود به بازار کار فتوشاپ ببینیم اصلا وظیفه یک فتوشاپ کار چیست؟

فتوشاپ کار کسی است که می‌تواند با ابزارهای مختلف فتوشاپ، لایه لایه کیفیت تصویر را ارتقا بدهد، فرم‌های گرافیکی مختلفی را به تصویر اضافه کند، با استفاده از ابزارهای ارائه شده در برنامه، تصویر را شفاف‌تر یا مات‌تر کند و نور و پس‌زمینه را تغییر بدهد و این تازه شروع ماجراست.

در واقع یک فتوشاپ کار با جمع‌آوری تصاویر ابتدایی با کمک الگوهای اولیه‌ای که در برنامه ارائه می‌شود، می‌تواند یک تصویر ساده را تبدیل به یک اثر هنری کند.

امروزه فتوشاپ در کنار سایر نرم‌افزارها مثل ایلاستریتور، نقش عصای دست طراحان حرفه‌ای را دارند و از آن می‌توان برای رتوش عکس، طراحی یک تصویر یا ویرایش آن، بازطراحی تصاویر قدیمی و… استفاده کرد. علاوه بر این از فتوشاپ در امور تبلیغاتی و حوزه‌های صنعت و تجارت (مثل طراحی انواع طراحی بنر، کارت ویزیت، پوستر، محصول و…) هم استفاده می‌شود.

با این اوصاف اوضاع کسب در آمد از فتوشاپ در ایران چگونه است؟ در بخش بعدی پاسخ این سوال را می‌دهیم.

بازار کار فتوشاپ در ایران چطور است؟

برای پاسخ به این سوال اول باید متوجه بشویم که بازار کار فتوشاپ دقیقا چقدر وسیع است؟ جواب ساده است، هر کسب‌‌‌وکاری که برای بیان ایده‌هایش به تصویر نیاز دارد یا در پلتفرمی فعالیت می‌کند که تصاویر بخش بزرگی از بازاریابی‌اش هستند، به یک فتوشاپ کار نیاز دارد. بنابراین روی انواع فعالیت‌های هنری تا شبکه‌های اجتماعی به‌عنوان منابع کسب درآمد از فتوشاپ حساب کنید.

طبیعتا درآمد فتوشاپ کار هم بر اساس سطح حرفه‌ای بودن او، سابقه کار، نوع فعالیت (گاهی فقط یک ویرایش ساده روی عکس نیاز است)، سطح خلاقیت در طراحی و… تعیین می‌شود.

نکته مهم و تعیین‌کننده نهایی اما میزان تسلط شما به این نرم‌افزار است. درواقع هرقدر بتوانید سرعت عمل بیشتری داشته باشید، کار جذاب‌تر و خلاقانه‌تری ارائه بدهید و از طرف دیگر با پروژه‌های متنوع‌تری کار کنید، بهتر می‌توانید اسمتان را در بازار کار فتوشاپ سر زبان‌ها بیندازید و طبیعتاً به درآمد مطلوب‌تری برسید.

دقت کنید که شما هم می‌توانید به‌صورت تمام‌وقت در یک شرکت استخدام شوید و هم اینکه به شکل فریلنسری با کارفرما همکاری کنید.

یادگیری فتوشاپ

آیا یادگیری فتوشاپ سخت است؟

حتی انیشتین هم از همان اول ماجرا به فکر حل کردن معادلات چند مجهولی نیفتاد. بنابراین قرار نیست همان اول ماجرا به سراغ کارهای سخت بروید و طراحی‌های دشوار و پیچیده را انجام دهید؛ بلکه می‌توانید از فعالیت‌های ساده‌ای مثل ادیت عکس، از بین بردن نقص‌های اولیه تصاویر، تنظیم نور و… شروع کنید و بعد مهارت‌هایتان را توسعه دهید و روی بخشی که بیشتر مورد علاقه‌تان است تمرکز کنید.

دقت کنید که قدم اول برای کسب درآمد از فتوشاپ، آشنایی با ابزارهای مختلف آن است که به‌هیچ‌وجه کار سختی نیست.

چطور آموزش فتوشاپ را شروع کنیم؟

فتوشاپ از آن نرم‌افزارهایی است که هر روز ارتقا پیدا کرده و شرکت سازنده آن هرچند وقت یک‌بار برای راحتی استفاده از ابزارهایش یک فیچر جدید معرفی می‌کند. بنابراین استفاده از یک آموزش به‌روز مهم است.

از طرف دیگر برای کار با ابزارهایی‌که میزکاری به گسترده‌گی فتوشاپ دارند، لازم است که یک معلم همیشه کنارتان باشد، تا بتوانید قدم به قدم، اما به‌سرعت مراحل کار با فتوشاپ انجام بدهید. (این‌یکی از ساده‌ترین کارهایی است که با فتوشاپ انجام می‌شود.)

خب چطور قرار است این معلم همیشه همراهتان باشد؟

یک‌راه این است که نرم‌افزار فتوشاپ را نصب کنیم و آن‌قدر با آن ابزار و فیچر سروکله بزنیم تا درنهایت بتوانیم کاربردشان را یاد بگیریم، و خلاصه با آزمون‌وخطا به نرم‌افزار مسلط بشویم. ‌‌‌

اما راه دیگر کمک گرفتن از آموزش‌های مجازی است. آموزش ایران لرن یکی از آن دوره‌های است که می‌توانید برای یادگیری قدم‌به‌قدم فتوشاپ روی آن حساب کنید.

در دوره آموزش فتوشاپ ایران لرن با کاربرد ابزارهای مختلف منو آشنا می‌شوید، مبانی ویرایش تصویر را یاد می‌گیرید و به اصول طراحی اولیه و گرافیک تسلط پیدا می‌کنید. بعد از آن به سراغ یکسان‌سازی بافت، نور و رنگ تصاویر بروید.

13 روش کسب درآمد از فتوشاپ؛ مبتدی تا حرفه‌ای

13 روش کسب درآمد از فتوشاپ؛ مبتدی تا حرفه‌ای

داشتن چشم‌انداز نسبت به آینده شغلی، کمک می‌کند که ما بهتر بتوانیم خودمان را برای سختی‌های آموزش هر رشته‌ای آماده کنیم. در این قسمت برای شروع  ایجاد انگیزه به سراغ روش‌های کسب درآمد از طریق فتوشاپ رفتیم. البته یادتان باشد که بازار کار فتوشاپ به این موارد محدود نمی‌شود و هزار و یک راه دیگر هم وجود دارد.

روش اول: طراحی پوستر

اگر اهل جشنواره فیلم فجر باشد، حتماً می‌دانید که چند هفته قبل از جشنواره بازار طراحی پوستر آن حسابی داغ می‌شود. در واقع طراحی پوستر برای رویدادهای مختلفی مانند جشنواره‌ها، کنسرت، رویدادهای فرهنگی و …، منبع درآمدی خوبی برای بسیاری از فتوشاپ‌کارها است.

طراحی پوستر

روش دوم: طراحی لوگو

تا به به حال به لوگوی شرکت‌های معروف دقت کرده‌اید؟ همه ما وقتی آن سیب گاز زده را می‌بینیم به یاد شرکت اپل معروف میفتیم. لوگوها در واقع اوج خلاقیت یک فتوشاپ‌کار و طراح هستند جایی که باید تمام اهداف و حرف‌های شرکت را در قالب رنگ و تصویر را ارائه بدهند.

منحصربه‌فرد بودن یک لوگو، سطح شرکت سفارش دهنده و خلاقیت به کار رفته در طراحی از جمله عواملی هستند که روی قیمت لوگو تاثیر می‌گذارند.

 اما طراحی لوگو اگر به ابزارهای فتوشاپ مسلط باشید و از طرف دیگر کار طراح‌های معروف را دنبال کنید و دائم در حال به‌روزرسانی دانشتان باشید، کار زمان‌بری نیست و می‌توانید با قبول همزمان چند پروژه به عنوان یکی از راه‌های کسب درآمد از فتوشاپ رویش حساب ویژه‌ای باز کنید.

کسب درآمد از فتوشاپ 6

روش سوم: طراحی بنر تبلیغاتی

بنرها قرار است در یک مقطع زمانی خاص، روی سایت، شهر یا شبکه‌های اجتماعی توجه جلب کنند و مخاطب را به خرید یک محصول سوق دهند؛ یا اینکه خبر از افتتاح یک فروشگاه بدهند و در نهایت شاخک‌های مخاطب را برای یک رویداد جدید و هیجان‌انگیز تیز کنند.

در واقع کارفرما دوست دارد با یک بنر که گوشه یک سایت خودنمایی می‌کند، ‌‌‌هزاران حرف بزند و یک فتوشاپ‌کار هنرمند باید بتواند از طریق تلفیق حروف و تصاویر این ایده را به‌خوبی به مخاطب منتقل کند. و درعین‌حال پوستر را طوری بهینه طراحی کند که رنگ‌هایش با رنگ سایت مبدأ هماهنگ باشند، و بتواند مخاطب را جلب کند.

طراحی پوستر علاوه بر اینکه جذاب است، یکی از راه‌های خوب برای کسب درآمد از فتوشاپ محسوب می‌شود.

روش چهارم: طراحی بیلبورد

وقتی در بزرگراه‌های مختلف در ترافیک سرسام‌آور گیر کرده‌ایم، یا در جاده‌های بین‌شهری مشغول مسافرت هستیم و دوست داریم با چشم برداشتن از جاده به ذهنمان استراحت بدهیم، بیلبوردهای مختلف هستند که می‌توانند با یک طراحی خوب توجه ما را نسبت به یک کسب‌وکار جلب کنند.

در بیلبوردها برخلاف پوستر، معمولاً قرار نیست اطلاعات جزیی را به مخاطب منتقل کنیم. بلکه قرار است با کمک رنگ‌ها و استفاده از شعار تجاری شروع یک رویداد یا آغاز به کار یک محصول را به مخاطب نشان بدهید. مثلا بیلبوردها قرمز رنگ شهر فرش را به خاطر آورید.

در این بیلبورد مطلب خاصی نیست جز این‌که صرفاً مخاطب درگیر برند می‌شود و از یک طرح خاص، مثل طرح تخفیف مطلع می‌شود. معمولا طراحی بیلبورد به عنوان یکی از راه‌های مطلوب کسب درآمد از فتوشاپ به طراح‌ها پیشنهاد می‌شود. چرا که قدم اول برندها در تبلیغات میدانی است و هزینه مناسبی برای یک طراحی خوب پرداخت می‌شود.

کسب درآمد از فتوشاپ 7

روش پنجم: طراحی بسته‌بندی

به جعبه‌‌های شرکت‌های مختلف مثل آمازون، دیجی‌کالا، یا حتی بسته‌ماکارونی دقت کرده‌اید؟ بعضی از شرکت‌ها برای اینکه برندشان به بهترین شکل در ذهن مخاطب حک بشود از بسته‌بندی‌های خاص استفاده می‌کنند. 

در این طراحی، فتوشاپ‌کار باید بتواند هویت بصری شرکت را برای پیاده‌سازی روی جعبه‌ها طراحی کند. نکته مهم در این نوع طراحی این است که طرح قابلیت پیاده‌‌سازی روی جعبه با ابعاد مختلف را داشته باشد و مثلا به خاطر لوگوتایپ، روی جعبه‌های کوچک تبدیل به یک اثر زشت نشود.

حفظ انسجام و این جزییات در کنار رعایت چهارچوب‌های شرکت از جمله مواردی هستند که کمک می‌کنند نام یک فتوشاپ‌کار به عنوان یک حرفه‌ای بسته‌بندی در بازار کار فتوشاپ مطرح بشود.

روش ششم: فروش طرح‌های لایه‌باز

بسیاری از سایت‌ها هستند که در آن‌ها می‌توانید به عنوان یک فتوشاپ‌کار کارهایتان را ارائه بدهید و دقیقا مثل یک بازارچه کوچک برای فروش طرح‌ها اقدام کنید. ‌‌‌این سایت ‌‌‌یکی از آن موارد است که شاید بتوانید به عنوان محل کسب درآمد از فتوشاپ با طرح‌هایتان به سراغش بروید.

فروش طرح‌های لایه‌باز فتوشاپ

روش هفتم: طراحی کارت ویزیت و مراسم

کارت ویزیت معرف کسب‌وکار یا برند شخصی اشخاص است؛ مثل کارت ویزیت وکلای دادگستری، طراحان، شرکت‌های تبلیغاتی، مشاورین املاک، سالن‌های زیبایی و غیره.

در تمام این موارد یک طراح فتوشاپ باید نیم‌نگاهی به نوع کسب‌وکار، اتمسفر آن، اطلاعاتی که باید درج شود، نوع لوگو (در صورت درخواست مشتری برای طراحی روی کارت) و… توجه کند.

طراحی کارت ویزیت و مراسم

روش هشتم: طراحی دفتر و پلنر

در دنیای شلوغ این روزها، داشتن یک چک‌لیست از کارهایی که قرار است انجام بدهیم، مسیری که برای رسیدن به اهدافمان پیمودیم و به‌طور خلاصه، یادداشت جزییات زندگی بسیار ضروری است.

پلنرها برای پاسخ به همین نیاز وارد بازار شدند. دفتر برنامه‌‌‌ریزی باید بتواند متناسب با حال و هوای مخاطب باشد و به نیازهای او پاسخ بدهد. مثلا دفتر برنامه‌ریزی یک دانشجو با یک مدیر قطعا متفاوت است.

توجه به همین جزییات هنگام طراحی پلنر، می‌تواند عیار یک فتوشاپ‌کار حرفه‌ای را مشخص کرده و مسیرش را برای کسب درآمد با فتوشاپ هموارتر کند.

طراحی دفتر و پلنر

روش نهم: فریلنسری فتوشاپ

اگر دوست دارید خودتان کارفرمای خودتان باشید یا زمانی در سال استراحت کنید و حتی با کار روی پروژه‌های مختلف فعالیت در حوزه‌های متفاوت را امتحان کنید، فعالیت به‌صورت فریلنسر می‌تواند یکی از بهترین راه‌های کسب درآمد از طریق فتوشاپ باشد.

بسیاری از سایت‌ها با ایجاد بستر مناسب برای مشتریان و خدمات‌دهنده‌ها سعی کرده‌اند نقش واسطه میان فتوشاپ‌ کار و مشتری را بازی کنند. 

از جمله این سایت‌ها می‌توانیم به پونیشا اشاره‌کنیم. این سایت که سابقه بالایی ‌‌‌دارد مثل یک ویترین پیشنهاد مشتری‌ها، نوع کار و هزینه پرداختی را به نمایش می‌گذارد و شما می‌توانید بعد از عضویت هر کاری را که به نظرتان مناسب است انتخاب و شروع به کار کنید.

از جمله سایت‌های دیگری که برای کسب درآمد با فتوشاپ به‌عنوان فریلنسر می‌توانید به سراغشان بروید، می‌توانیم به کارلنسر، پارس‌کدز، انجام میدم و… اشاره کنیم. ‌‌‌

فریلنسری فتوشاپ

روش دهم: طراحی پست‌های شبکه‌های اجتماعی

امروز بخش زیادی از فعالیت‌های کسب‌وکارهای آنلاین، در بستر شبکه‌های اجتماعی (مانند لینکدین و اینستاگرام) انجام می‌شود. به همین دلیل، خیلی از شرکت‌ها اقدام به استخدام شخصی برای طراحی طراحی پست شبکه‌های اجتماعی می‌کنند.

اگر هم به شبکه‌های اجتماعی علاقه دارید و هم به گرافیک، می‌توانید به این کار، به‌عنوان یک راه عالی برای کسب درامد از فتوشاپ فکر کنید.

روش یازدهم: رتوش عکس

اگر عبارت رتوش عکس با فتوشاپ را در گوگل جستجو کنید با کوهی از مطالب مختلف مواجه می‌شوید. علت این موضوع درخواست زیاد آتلیه‌ها برای استخدام یک فتوشاپ کار حرفه‌ای است؛ چراکه بسیاری از عکس‌های مراسم‌های مختلف از مراسم عروسی گرفته تا جشن تولد و حتی یک پرتره ساده نیاز به رتوش دارند.

فتوشاپ‌کارها معمولاً در این بخش رتوش عکس سعی می‌کنند با کمک فیچرهای مختلف مثل spot healing brush لک‌های صورت را رفع کنند. یا با کمک High pass تصویر را شفاف‌تر کنند. لبه‌های خاص صورت را مشخص‌تر و بخش‌هایی محو کنند.

تمام این موارد در کنار تنظیم نور و یکدست کردن رنگ‌ها کمک می‌کند که درنهایت تصویری جذاب‌تر وجود داشته باشد.

روش دوازدهم: طراحی قاب گوشی

همه ما از اینکه مالک یک ابزار منحصر به فرد باشیم خوشمان می‌آید. این ابزار حتی می‌تواند قاب تلفن همراهمان باشد. بسیاری از افراد دوست دارند تصویر کاراکتر محبوبشان روی قاب تلفن همراه نقش ببندد. یا تایپوگرافی منحصر به فردی از یک جمله معروف همیشه جلوی چشمشان باشد. اینجاست که یک فتوشاپ‌کار حرفه‌ای می‌تواند وارد بازار کار بشود و با طراحی این موارد، خیلی راحت پول دربیاورد.

طراحی قاب گوشی

روش سیزدهم: استخدام تمام‌وقت

کار کردن در شرکت‌های طراحی، یا حتی به عنوان طراح سوشال مدیا در کسب و کارهای مختلف، ادیتور تصاویر در آتلیه‌ها هم از آن مواردی است که می‌توانید به سراغشان بروید و به عنوان یک فتوشاپ‌کار تمام وقت استخدام بشوید. 

در این صورت هرقدر سرعت عمل بهتری داشته باشید و به بخش‌های به‌روزتر فتوشاپ مسلط باشید، شانس استخدام و ورود به بازار کار فتوشاپ بیشتر است.

چگونه فتوشاپ یاد بگیرم

چگونه فتوشاپ یاد بگیرم؟

روش‌های کسب درآمد از فتوشاپ تا دلتان بخواهد گسترده است. بازار کار این حرفه هم همانطور که اشاره کردیم در ایران گسترده و متنوع است. اما برای ورود به بازار کار حرفه‌ای فتوشاپ لازم است که اولین قدم را آگاهانه بردارید. استفاده از یک دوره آموزشی به‌روز کمک می‌کند تا سریع‌تر تصمیم‌تان را عملی کنید و در مسیر درستی قرار بگیرید.

در دوره ایران لرن شما می‌توانید با جزییات کامل فیچرهای ابزار فتوشاپ آشنا شوید، میز کارتان را به خوبی بشناسید و یاد بگیرید در چه زمانی و به چه منظوری باید از ابزارهای مختلف استفاده کنید. مثلا چطور می‌توانید یک تصویر شفاف با نور و رنگ هماهنگ داشته باشید؟ یا چطور باید جزییات جدید به تصویر اضافه کنید یا بخش‌های مختلف تصویر حذف یا جایگزین کنید؟

بنابراین اگر همین حالا به عنوان طراح مشغول به کار هستید و حس می‌کنید باید بازهم بیشتر بیاموزید، یا دانشجوی عکاسی و طراحی هستید و نیم‌نگاهی به بازار کار دارید، یا ذوق و سلیقه هنری دارید و دلتان می‌خواهد وارد بازار کار فتوشاپ شوید، می‌توانید از دوره آموزش فتوشاپ ایران لرن استفاده کنید که هم فال است و هم تماشا. 

در صورتی که سوالی درباره فتوشاپ یا دوره ایران لرن دارید، در بخش نظرات از ما بپرسید. ما طی چند ساعت پاسخ سوال شما را خواهیم داد.

ارسال دیدگاه
منتظردیدگاه شماهستیم

ارسال نظر