آشنایی با شاخه‌ های دیجیتال مارکتینگ | ایران لرن
آموزش رایگان دیجیتال مارکتینگ

آشنایی با شاخه‌های دیجیتال مارکتینگ

بدون دیدگاه


شاخه های دیجیتال مارکتینگ آن‌قدر وسیع و گسترده‌اند، که وقتی کسی خودش را به عنوان یکی از فعالان این حوزه معرفی می‌کند مسخره به نظرمان می‌رسد. چطور ظرف چند سال گذشته، یک‌شبه همه به این شغل روی آورده‌اند و مشغول آن شده‌اند؟

کافی است به فضاهای کار اشتراکی یا کتاب‌خانه‌ها و حتی کافه‌ها سری بزنید و کسی را پیدا کنید که پشت لپ‌تاپ نشسته است. جلو بروید و از او بپرسید شغل شما چیست و بشنوید که دیجیتال مارکتینگ. حتی در حال اغراق کردن موضوع هم نیستم واقعا وضعیت به همین شکل است.

اما دلیل آن سطحی بودن شغل دیجیتال مارکتر‌ها نیست. دلیل آن دروغ‌گویی‌شان هم نیست، افراد زیادی به خاطر خوب بودن درآمد دیجیتال مارکتینگ در شاخه های دیجیتال مارکتینگ فعال‌اند و به آن به عنوان یک شغل جدی نگاه می‌کنند. دلیل آن فراوان بودن امکانات این حوزه است.

مردم طی سال‌های گذشته از هر سن و قشر و شهری به کسب درآمد از اینترنت پرداخته‌اند. در چنین وضعیتی بیشترین نیاز بازار کار در شاخه های دیجیتال مارکتینگ تعریف شده است. چراکه در واقع هر نوع کسب درآمدی از طریق وب گوشه‌ای از دیجیتال مارکتینگ است.

در ادامه این مقاله این حوزه و شاخه‌های مختلف آن را با یک‌دیگر بررسی خواهیم کرد.

دیجیتال مارکتینگ چیست؟

همان‌طور که فهمیدید هرکاری در اینترنت انجام دهید که به درآمدزایی شما از این طریق کمک کند دیجیتال مارکتینگ می‌گوییم. اما در حوزه‌های تخصصی بازاریابی دیجیتال، موضوع کمی پیچیده‌تر از هرکاری کردن برای پول درآوردن است.

اگر فقط در حال فروش وسایل خانه‌تان در یک اپلیکیشن هستید و همه‌چیز را آگهی می‌کنید سخت می‌توان به شما گفت دیجیتال مارکتر. چراکه شغل‌های تخصصی این حوزه تعریف‌های مشخص، قوانین و ضوابط مشخص خودشان را دارند. برای این‌که بتوانید در هرکدام از آن‌ها مشغول به کار شوید نیاز به کسب مهارت و آموزش دارید.

اما به طور کلی بازاریابی دیجیتال از طریق بسترهای شناخته شده مانند وب‌سایت‌های ارینترنتی، شبکه‌های اجتماعی، موتورهای جستجو و کانال‌های فروشی اتفاق می‌افتد که در فضای اینترنت زیست اصلی خود را انجام می‌دهند.

برای معرفی بیشتر با این مفهوم می‌توانید به مقاله‌ی دیجیتال مارکتینگ برای صفرکیلومترها! در ایران لرن سر بزنید. ما در این مقاله به بررسی تک‌تک تخصص‌های این حوزه می‌پردازیم.

شاخه‌های دیجیتال مارکتینگ و ویژگی‌های هر کدام

دیجیتال مارکتینگ در فضاهای بسیار متنوع و مختلفی انجام می‌شود که مفاهیم آن به شکل کلی با یک‌دیگر متفاوت هستند. برای مثال اگر در حال انجام فعالیت‌ در فضای اینستاگرام باشید، مهارت‌های بصری شما باید نسبت به افرادی که در حال سئو هستند بیشتر باشد.

بنابراین تمام عنوان‌های شغلی شناخته شده و اصطلاحات پرکاربرد در این حوزه را در ادامه با یک‌دیگر بررسی خواهیم کرد.

تولید محتوا

تولید کننده‌گان محتوا افرادی هستند که می‌توانند پیام کسب‌وکارهای مختلف را از طریق فضای اینترنت به مخاطبان برسانند. این شغل در شاخه های دیجیتال مارکتینگ تقریبا پایه‌ای ترین شغل ممکن است.

اگر نیزا به بازاریابی دیجیتال داشته باشید، حتما باید محتوایی برای ارائه به مخاطب تولید کنید. تولید کنندگان محتوا می‌توانند توضیحات محصولات منحصربه‌فرد شما را برای مشتری بنویسند و به معرفی آن‌ها بپردازند. یا برای قابلیت‌های ویژه آن را به چشم مخاطب نشان دهند.

تولید محتوا همیشه در خود پیامی دارد که در نهایت قرار است منتهی به شناخت بیشتر مخاطب نسبت به کسب‌وکار شما و ترغیب او به خرید یا ایجاد ارتباط شود.

این اصطلاح برای تولید محتوای ویدیویی، عکاسی تبلیغاتی، نوشتن محتوای متنی و طراحی‌های گرافیکی به کار می‌رود.

بازاریابی محتوا

بازاریابی محتوا قرار است برای ما مشخص کند که چگونه محتواهای ما می‌توانند کسب‌وکارمان را به سوی فروش بیشتر و ایجاد ارتباط‌های بیشتر با مخاطب‌ها جهت‌دهی کنند. درواقع ایجاد نقشه‌ی راه و انتخاب استراتژی در مورد محتوا به عهده‌ی بازاریابی محتوا است.

اما فقط استراتژی‌ها کافی نیستند. کسی نیز باید آن‌ها را بررسی و بازنویسی کند. تعیین این‌که چه مقدار از مسیر را طی کرده‌ایم و در جای درست آن قرار داریم یا خیر نیز از میان شاخه های دیجیتال مارکتینگ مربوط به این شاخه است.

هدف بازاریابی محتوا ارائه‌ی محتواهای رایگان، آگاهی بخش یا سرگرم کننده به مخاطبان شماست. لزومی ندارد که بازاریابی محتوا در بستر دیجیتال انجام شود. اما در بستر دیجیتال بیشترین تمرکز این شغل بر روی وبلاگ‌های آموزشی رایگان در سایت است.

بازاریابان محتوا اکثرا کسانی‌اند که در حال مدیریت روش‌ها و ساختارهای دیجیتال مارکتینگ هستند. آن‌ها با ایده‌های تولید کنندگان محتوا مخالفت می‌کنند، با مدیران بالادست خودشان به بحث می‌نشینند تا برنامه‌های‌شان را به آن‌ها بقبولانند و آمار همه‌چیز را به دست می‌آورند.

برای این‌که در چنین شغلی جایگاه خوبی داشته باشید باید دارای مهارت ارتباطی خوب باشید. مدیریت زمان را به خوبی انجام دهید و تسلط خوبی نیز روی حوزه‌های مختلف تولید محتوا داشته باشید. در این صورت چالش‌ها به شما سلام می‌کنند.

مدیریت کمپین

اصلی‌ترین ویژگی فردی که مشغول مدیریت کمپین است آگاهی عمیق در مورد تبلیغات است. اکثر شرکت‌ها و کسب‌وکارها برای رسیدن به اهداف مالی یا اهداف برند، سراغ برگذاری کمپین‌ها می‌روند. کلمه کمپین حتی ممکن است به نظرتان کمی عجب باشد. اگر با فضای کسب‌وکار و شاخه های دیجیتال مارکتینگ آشنا نباشید احتمالا آن را در مورد کاندیداهای انتخابات شنیده باشید.

درواقع کمپین‌ها به افراد کمک می‌کنند به وسیله‌ی مدیریت و برنامه‌ریزی و یک برنامه دقیق و اجرای صحیح به اهدافی دست یابند که تا قبل از آن قابل دسترس نبوده‌اند. مدیریت کمپین تبلیغاتی وظیفه‌ی اشخاصی است که می‌توانند تمام نیروی تبلیغاتی یک سازمان را برای رسیدن به یک هدف بسیج کنند. پس با برنامه‌ریزی‌ها، اعداد و ارقام، بودجه‌بندی‌ها و ریسک‌های بالا در مدیریت کمپین سروکار داریم.

سئو

حوزه‌ی سئو یکی از آن کارهایی است که میان علاقه‌مندان به بازاریابی دیجیتال بسیار شناخته شده است. در سال‌های اخیر تقریبا هرکسی در حال پول درآوردن از طریق نوشتن بوده، یک بار گذرش به سئو مارکتینگ افتاده است.

SEO در لغت به معنای بهینه‌سازی موتورهای جستجو می‌باشد. موتورهای جستجو مانند گوگل می‌توانند به شکل روزانه هزاران فرد مختلف را به سایت شما بکشانند و باعث افزایش درآمد دیجیتال مارکتینگ شما شوند. اما برای این‌که این اتفاق بیفتد باید سایت شده برای موتورهای جستجو بهینه‌سازی شود. سئو به موتورهای جستجو نشان می‌دهد که اگر سایت شما را به کاربران پیشنهاد کنند ضرر نکرده‌اند و کاربران از شما خوش‌شان خواهد آمد و به نتایج دل‌خواه خواهند رسید.

شغل‌های زیادی در این زمینه وجود دارند، از افرادی که استراتژی سئو مارکتینگ را برای سایت شما می‌نویسند، تا محتوانویسان وبلاگ یا توضیحات محصول. اما دو فاکتور اساسی که برای کار در شاخه سئو از شاخه‌ های دیجیتال مارکتینگ باید بر آن‌ها مسلط باشید، مهارت نویسندگی و تحلیل و تجزیه آمار است.

به طور کلی این نکته را به یاد داشته باشید یکی از دلایل موفقیت دیجیتال مارکتینگ وجود آمار دقیق در مورد شرایط بازاریابی و فروش از این راه است. این موضوع آن‌قدر مهم است که مدیران سئو گاهی فقط به بررسی آمار و تحلیل آن‌ها با ابزارهای تخصصی مانند سرچ کنسول گوگل می‌پردازند.

پرفورمنس مارکتینگ

بازاریابی عملکرد یا پرفورمنس مارکتینگ یکی از روش‌های نوین و بسیار پربازده از میان شاخه های دیجیتال مارکتینگ است. شما با استفاده از این روش می‌توانید عملکردهای انجام شده‌ی گذشته یا نتایج به دست آمده را بررسی کنید و فرایندهای بازاریابی، مدیریت و حتی استخدام خود را تغییر دهید.

شما در پرفورمنس مارکتینگ از ابتدا هیچ پولی برای تبلیغات پرداخت نمی‌کنید. به محض این‌که تبلیغات شما انجام گرفت منتظر می‌مانید و مشاهده می‌کنید که تا چه اندازه درحال دسترسی به هدف‌تان هستید. مثلا هدف شما می‌تواند نصب بیشتر اپلیکیشن‌تان باشد. در این صورت در ازای هربار نصب اپلیکیشن به واسطه تبلیغات، شما مجبور به پرداخت هزینه خواهید بود و اگر کسی اقدام به نصب نکند، شما هیچ پولی نمی‌پردازید؛ که البته یک شکست تبلیغاتی‌ست.

دنیای دیجیتال علاوه بر ایجاد امکانات ساده‌، ارزان و تاثیرگذارتر در مسیر مارکتینگ، چنین راه‌های تضمین شده‌ای را نیز به وجود آورده است. اگر بهترین بیلبورد شهر را نیز کرایه کنید در نهایت نخواهید فهمید چند نفر از آن طریق به مشتری شما تبدیل شده‌اند. ولی در مورد استفاده از پرفورمنس مارکتینگ موضوع کاملا متفاوت است، هربار که تبلیغ شما کار کند شما با دقت بالا متوجه آن خواهید شد.

افرادی که مشغول پرفورمنس مارکتینگ هستند، علاوه بر کار با آمار و تحلیل آن‌ها، باید مخاطبان را نیز به خوبی بشناسند. بدانند در چه بستری چه نوع تبلیغی بیشترین بازخورد را خواهد داشت و بتوانند برنامه‌شان برای پرفورمنس مارکتینگ را به شکل کامل اجرا کنند.

آنالیز داده

آنالیزورها در فرایند بازاریابی دیجیتال به کسب‌وکارها کمک می‌کنند تا اشتباهات، موفقیت‌ها و وضعیت نهایی جذب مخاطبان‌شان را بفهمند. این امر در نهایت باعث می‌شود یک کسب‌وکار بداند باید چه چیزی را در تبلیغات خود تکرار کند و از انجام چه کارهایی خودداری کند.

تجزیه و تحلیل داده‌ها شغلی است که ممکن است آن را به عنوان یک تخصص مجزا در شرکت‌ها پیدا نکنید. هرکسی در حال انجام کارهای کلی است، یا مدیران آن را به عهده می‌گیرند. برای همین هم اکثرا به شکل اصولی انجام نمی‌شود. مثلا ممکن است سازمان بازاریابی دیجیتال خود را در بسترهایی که امکان ارائه دیتاهای دقیق و کاربردی را ندارند به اجرا در آورده باشد. این موضوع جلوگیری از چنین اشتباهی می‌تواند یکی از وظایف متخصص آنالیز داده باشد.

برای کار در این شاخه از شاخه های بازاریابی دیجیتال باید مهارت‌های ریاضی و تحلیلی خوبی داشته باشید. به ابزارهای دیجیتال مارکتینگ و رفتار مخاطبان آگاه باشید و بتوانید آن‌ها را پیش‌بینی کنید. علاوه بر این نیاز خواهید داشت تا با استفاده از تحلیل‌ها و داده‌هایی که به دست می‌آورید بر روی مدیران‌ و تصمیم‌گیرنده‌گان تاثیر بگذارید و آن‌ها را قانع کنید تا به پیشنهادهای شما گوش دهند.

بازاریابی شبکه‌های اجتماعی

این شاخه از میان تمام شاخه های دیجیتال مارکتینگ احتمالا شناخته شده‌ترین شاخه‌ی آن است. متخصصان بازاریابی شبکه‌های اجتماعی به سرعت وارد بازار کار ایران شدند و قبل از این‌که حتی خودشان متوجه شوند آن را بلعیدند و اشباع کردند.

اگرچه بازاریابی شبکه‌های اجتماعی دچار افت شده است و دیگر به رونق قبل نیست، اما هنوز یکی از مهم‌ترین بخش‌هاست. افراد در تمام سن‌ها، مهارت‌ها و با هرابزاری وارد این فضا شدند. این موضوع نه تنها ارزش این حوزه را زیر سوال نمی‌برد، بلکه آن را ارزشمندتر می‌کند. درحال حاضر همه می‌دانند که شبکه‌های اجتماعی تا چه اندازه برای بازاریابی اهمیت دارد.

تقریبا هر شرکتی را بیابید در شبکه‌های اجتماعی حضور دارد و به فعالیت می‌پردازد. بازاریابی شبکه اجتماعی بیشتر در مورد ایجاد صمیمیت و درگیر کننده‌گی میان کسب‌وکار و مخاطب است. کسب‌وکارهای مختلفی در این حوزه رشد کرده‌اند، حتی بدون این‌که دوربین درستی برای عکاسی داشته از کارشان داشته باشند یا به شکلی عمیق در مورد تبلیغات دانش داشته باشند.

اما برای استخدام در حوزه بازاریابی شبکه‌های اجتماعی در بازار پررقابت امروز نیاز به مهارت‌های زیادی دارید. علاوه‌براینکه باید بدانید چگونه مخاطبان را درگیر کنید، باید بدانید چگونه روابط کسب و کار با مخاطبان را مدیریت کنید. چراکه همیشه فروش تنها اتفاقی نیست که در شبکه‌ی اجتماعی رخ می‌دهد. بلکه مدیریت شکایت‌ها و ابراز نارضایتی‌ها نیز بخشی از شغل است.

موبایل مارکتینگ

موبایل مارکتینگ یکی از شاخه های دیجیتال مارکتینگ را تشکیل می‌دهد که بیش از هرچیزی در حال حاضر اهمیت پیدا کرده است. کافی است یک نگاه به اطراف‌تان بیندازید و متوجه تعداد زیاد افرادی که همین حالا در حال کار با گوشی هستند بشوید. حتی خودتان، با احتمال بسیار زیادی در موبایل‌تان در حال خواندن این مقاله هستید.

در این شیوه از شاخه های بازاریابی دیجیتال کسب و کارها سعی می‌کنند از طریق راه‌های ارتباطی که موبایل‌ها میان مخاطبان و کسب‌وکار ایجاد کرده‌اند به بازاریابی بپردازند. راه‌هایی مانند sms یا ایمیل، شبکه‌های اجتماعی یا اپلیکیشن‌ها می‌توانند به سادگی دسترسی را به مخاطبان ایجاد کنند.

حتی گاهی خود اپلیکیشن‌های نصب شده بر روی گوشی‌های مخاطبان سعی می‌کنند به طور مستقیم به بازاریابی بپردازند. هر اپلیکیشنی باید در چرخه‌ی استفاده‌ی کاربران باقی بماند و مخاطبان خود را به طور مداوم درگیر نگه دارد. زمانی که کاربران دیگر هیچ استفاده‌ای از اپلیکیشن نمی‌کنند و فقط آن را روی گوشی نصب می‌کنند، می‌توان به سراغ موبایل مارکتینگ رفت و از طریق پوش نوتیفیکیشن استفاده از اپلیکیشن را به کاربر یادآوری کرد.

کار در این تخصص شغلی علاوه بر دیگر مهارت‌هایی که برای اشتغال در شاخه های دیجیتال مارکتینگ نیاز دارید، نیاز به تبلیغ‌نویسی نیز دارد. فرصت شما برای ایجاد ارتباط و جذب مخاطب در موبایل بسیار اندک است، شاید کم‌تر از یک جمله یا ۵ ثانیه، شما باید با چند کلمه اول تبلیغات خود سریعا افراد را متوجه و جذب کنید. از طرفی فرصت چندانی نیز برای تبلیغ ندارید و کاربران پس از تکرار تبلیغات شما آن را آزاردهنده خواهند شمرد و دیگر توجهی به آن نمی‌کنند.

تبلیغات کلیکی

نیازی نیست هیچ هزینه‌ای بپردازید، به جز هزینه‌ی کلیک‌هایی که روی تبلیغ شما انجام می‌شود. تبلیغات کلیکی یکی از شاخه های دیجیتال مارکتینگ است که در آن صرفه‌جویی حرف اول را می‌زند. بسترهایی که برای شما تبلیغات کلیکی را انجام می‌دهند معمولا هوشمند و بهینه‌اند.

فرض کنید ۱۰ بیلبورد در سطح شهر، هرکدام در یک منطقه‌ی متفاوت را رزرو کرده‌اید. ولی فهمیده‌اید که در چه زمانی از شبانه روز باید تبلیغ‌تان را در کدام بیلبوردها نمایش بدهید تا بهترین نتیجه‌ی ممکن را به دست بیاورید. مثلا ساعت ۷:۳۰ صبح فقط بر بیلبوردهایی تبلیغ خود را نمایش می‌دهید که در مسیر مدارس ابتدایی حضور دارند. چراکه هدف شما پدر و مادرهای دانش‌آموزان ابتدایی هستند.

اما موضوع در همین‌جا نیز تمام نمی‌شود و هنوز هیچ پولی پرداخت نمی‌کنید. پول شما فقط در ازای هر تماسی خرج خواهد شد که پدرومادرها با شماره تلفن رو تبلیغ برقرار کنند. تبلیغات کلیکی از چنین فرمولی در مورد اینترنت استفاده می‌کند.

برای اینکه بتوانید در این شغل استخدام شوید نیاز به تحلیل داده‌هایی دارید که از سمت مخاطبان فعلی به دست آورده‌اید. باید به خوبی تشخیص دهید کدام یک از انسان‌ها با کدام ویژگی‌ها می‌توانند مخاطبان اصلی کسب‌وکار و خدمات شما باشند. بنابراین تحلیل‌ها تبلیغ‌تان را تهیه کنید و آن را در سایت‌هایی نمایش دهید که بیشترین افراد شبیه به مخاطبان اصلی شما به آن‌ها سر می‌زنند.

البته که بخش عظیمی از این کارها را ممکن است خود بسترهای تبلیغات کلیکی انجام دهند و کافی باشد شما فقط بودجه و استراتژي تبلیغات و مدیریت افراد تازه وارد به کسب و کار را به عهده بگیرید.

گوگل ادز

رویایی‌ترین هدف هر شخصی که درگیر یکی از شاخه های بازاریابی دیجیتال است، رسیدن به صفحات اول گوگل در تمام بخش‌های سایتش است. حتی اگر در چند کلمه کلیدی نیز در صفحه اول حضور داشته باشید، رویای‌تان رنگ واقعیت پیدا خواهد کرد.

گوگل ادز می‌تواند برای شما یک میان‌بر باز کند. ممکن است رقابت با بقیه‌ی برندهای مطرح بازار در یک سری از کلمه‌های کلیدی به شکل سرسام‌آوری سخت و غیرممکن باشد. اشکالی ندارد، می‌توانید از آن‌ها سواستفاده کنید و خودتان را با خرج کردن مبلغی حتی بالاتر از آن‌ها بکشانید.

با گوگل ادز می‌توانید از گوگل درخواست کنید تبلیغات سایت یا صفحات شما را در صفحات اول خود قرار دهد. لینک صفحات شما را بالاتر از رتبه‌ی اول آن صفحه نمایش دهد، یا حتی کاری کنید وقتی مخاطبان اسم برند رقیب را سرچ می‌کنند، بالای سایت اصلی سایت شما به نمایش در بیاید. اگرچه این راهی پرهزینه است، اما بسیار کارآمد و مطمئن است. چه بستری از خود گوگل برای تبلیغات بهتر؟

از بین شاخه های دیجیتال مارکتینگ، کدام یک بهتر است؟

نمی‌توان به طور دقیق گفت که باید به سراغ کدام‌یک از شاخه‌ های دیجیتال مارکتینگ بروید. هرکدام برای یک کسب و کار خاص به درد می‌خورند و هرکدام در صورت استفاده اصولی بهترین راه ممکن هستند.

برای این‌که بتوانید تشخیص بدهید کدام یک از شاخه های دیجیتال مارکتینگ بیشترین بازده را به شما خواهند داد کافی است کسب و کار خود را به بهترین شکل بشناسید. بدانید مخاطبان شما بیشتر در کدام قسمت اینترنت پیدا می‌شوند و سراغ همان بخش برای معرفی کسب و کارتان بروید.

اما شاید بتوان قلب بازاریابی دیجیتال را سئو تعریف کرد. با یک سئو خوب بر روی سایت‌تان شما می‌توانید تا مدت زمان قابل توجهی مورد توجه مخاطبان باشید و یکی از بازیگران اصلی حوزه‌ی کاری خودتان در اینترنت باقی بمانید. چراکه هرکسی سوال یا مشکلی داشته باشد به سراغ گوگل خواهد رفت، پس اگر گوگل در پاسخ به شما اشاره کند بدون این‌که بدانید در حال بازاریابی خواهید بود.

برای یادگیری دیجیتال مارکتینگ چه کار کنیم؟

اگر بخواهیم به یادگیری تمام شاخه های دیجیتال مارکتینگ مانند یک نقشه راه نگاه کنیم، بهترین کار این است که بدانیم مسیر ما از کجا شروع و در کجا پایان میابد. بنابراین ما سه مرحله‌ی ابتدایی، میان و رشد حداکثری را در کسب‌وکارها انتخاب کرده‌ایم که می‌توانید براساس آن به یادگیری دیجیتال مارکتینگ بپردازید.

شبکه‌های اجتماعی برای کسب و کار نوپا

شبکه‌های اجتماعی از قبل ۸۰ درصد مسیر را برای شما طی کرده‌اند و بهترین گزینه بریا شروع بازاریابی دیجیتال هستند. شما با استفاده از شبکه‌های اجتماعی می‌توانید به راحتی به تعداد عظیمی از مخاطبان دسترسی پیدا کنید. خودتان را معرفی کنید و مخاطبان اولیه را جذب کسب و کار خود کنید.

فعالیت در شبکه‌های اجتماعی هزینه‌های کمی دارد و می‌توانید به طور شخصی مهارت کار با آن را یاد بگیرید. اگر فردی باشید که به دنبال کار در شاخه های دیجیتال مارکتینگ می‌گردد نیز، می‌توانید از این مهارت به عنوان مهارت پایه برای دیگر مهارت‌ها استفاده کنید.

در کنار آن بازاریابی محتوا و تولید محتوا را نیز خواهید آموخت، گذری از میان آنالیز داده‌ها خواهید داشت و با مفاهیم اولیه‌ی کمپین تبلیغاتی فراگیر آشنا خواهید شد. در کنار آن نیز با کلمات و سازوکارهای تبلیغاتی آشنا خواهید شد و آماده ورود به جهان بزرگ‌تر سئو خواهید بود.

سئو برای ثبات کسب و کار

وقتی که نیاز به نگه داشتن مخاطبان فعلی دارید و نیاز دارید آن‌ها را نیز افزایش دهید، بهترین گزینه سئو است. سایت شما می‌تواند همیشه یکی از مراجع مهم مخاطبان در حوزه کاری تخصصی‌تان و بازاریابی دیجیتال باشد.

برای این‌که مرجع باشید نیز نیاز خواهید داشت همیشه به عنوان محلی معتبر در اینترنت شناخته شوید که هرکسی به آسانی می‌تواند شما را پیدا کند. سایت‌ها می‌توانند به آسانی شما را در رسیدن به این اهداف کمک کنند. راه اصلی بازاریابی در بستر سایت نیز سئو است.

از نظر جایگاه مهارتی نیز، این‌که بتوانید از طریق سئو به بازاریابی دیجیتال مشغول شوید، منطقی‌ترین راه است و درآمد دیجیتال مارکتینگ در این بخش بسیار خوب است. در این مسیر با اکثر شاخه های دیجیتال مارکتینگ برخورد خواهید کرد و مهارت خوبی در آن‌ها خواهید یافت. آنالیز داده را به شکلی حرفه‌ای‌تر با ابزاری پیشرفته‌تر پیگیری خواهید کرد، با تبلیغات کلیکی و پرفورمنس مارکتینگ سروکله خواهید زد و گوگل ادز را به عنوان عصای دست‌تان استفاده خواهید کرد.

برای این‌که بتوانید در این مسیر به شکلی بهتر و اصولی‌تر رشد کنید توصیه می‌کنم به دوره آموزشی سئو، فرشته نجات وبسایت‌ها در ایران لرن سر بزنید.

کمپین تبلیغاتی برای رشد رشد و رشد

وقتی که بتوانید از پس سئو سایت‌تان بر بیایید خود را در وضعیتی با ثبات خواهید یافت که شما را آماده جهش به مرحله بعدی بازاریابی دیجیتال می‌کند. مدیران کمپین‌های تبلیغاتی معمولا از تمام توان تبلیغاتی کسب و کار استفاده می‌کنند تا رشد را برای آن به شکل خارق‌العاده‌ای به همراه آورند.

پس حالا زمان استفاده از تمام مهارت‌هایی که در گذشته کسب کرده‌اید و مشغول شدن به مدیریت کمپین تبلیغاتی است.

بازاریابی دیجیتال پایان راه نیست

در نهایت اگر موفق به کسب تمام مهارت‌های شاخه های دیجیتال مارکتینگ شوید وارد جهانی از تبلیغات خواهید شد که دیگر فقط محدود به اینترنت و فضای دیجیتال نیست. می‌توانید تبلیغات کسب و کارتان را به تمام بسترهای تبلیغاتی بسط بدهید و فراتر از دیجیتال مارکتینگ مهارت کسب کنید.

فراموش نکنید که در هرجایی از مسیر آموزش دیجیتال مارکتینگ مشکل داشته باشید می‌توانید از ایران لرن به عنوان مرجع آموزشی استفاده کنید. سوالات خود را با ما در میان بگذارید تا در مسیر پیشرفت همراه شما باشیم.

ارسال دیدگاه
منتظردیدگاه شماهستیم

ارسال نظر